Kezdőlap Kecskemét 2020-ban is együtt nyomoz az ország a Detektív Hétvégén

2020-ban is együtt nyomoz az ország a Detektív Hétvégén

Ismét országszerte várja a Detektív Hétvége a krimi szerelmesein túl azokat is, akik egy izgalmas, közel sem hétköznapi, nyomozással egybekötött, jó hangulatú városi sétán vennének részt.Az esemény idén már 7.  éve kerül megrendezésrea Rejtélyek Háza jóvoltából a következő vidéki városokban: Esztergom, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Pécs, Kecskemét, Szeged ésSopron. Mindezt a higiéniai és egyéb protokollt betartva, ebben a csodás időben a szabad ég alatt tehetik meg kedves vendégeink.A most bevezetett előzetes regisztrációnak köszönhetően még sorban állás sincs.

A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

Hisszük, hogy az elmúlt időszak után jó dolgok következnek és még több értéke lesz az együtt töltött időnek. Hiszen kellő biztonság mellett most családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt újra minőségi időt. És ki ne akarná ezt egy kis krimivel fűszerezni?!

Úgyhogy gyertek és  derítsetek fel a macskaköves utcákat járva egy izgalmas rejtélyt!

A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Kecskemétegyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni! A kb 2-2,5 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

A programon minden 10 fős, vagy annál nagyobb létszámú csapat egy tagjának ingyen biztosítják a részvételt.

További részleteket a Facebook eseményben találhatnak kedves olvasóink: 

https://www.facebook.com/events/605575100168882/