Kezdőlap Kiemelt BÁCSBORSÓDON TETT LÁTOGATÁST ZSIGÓ RÓBERT ÉS VEDELEK NORBERT

BÁCSBORSÓDON TETT LÁTOGATÁST ZSIGÓ RÓBERT ÉS VEDELEK NORBERT

Május 15-én Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője felkereste az Őszi Napfény Integrált Szociális és Módszertani Intézmény bácsborsódi székhelyét. Az szociális ellátással foglalkozó intézmény öt telephelyből áll, melyek Nagybaracska, Katymár, Gara, és Bácsalmás településeken működnek.
Képviselő úr és Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat alelnöke tájékozódtak az intézményben bevezetett járványügyi előírásokról, védőfelszerelés ellátottságáról. Bari József intézményvezető elmondta, hogy minden dolgozójuk felveszi a munkát, folyamatos a gondozottak ellátása. A kormány biztosítja az intézményeik számára, a korona- vírus miatt szükséges védőfelszereléseket és egyéb eszközöket. A megelőzéshez hozzájárulandó Zsigó Róbert egy fertőtlenítőszerekből álló csomagot adott át az intézményvezetőnek. A megbeszélés a biztonsági ajánlások betartása mellett az intézmény kertjében zajlott.
Zsigó Róbert és Vedelek Norbert megköszönte az intézmény dolgozóinak, az elkötelezett munkájukat, amelyet a bentlakók biztonságos ellátása érdekében végeznek!
Ezt követően Bognár Anitával, Bácsborsód polgármester asszonyával a települést érintő pályázatokról, fejlesztésekről, aktuális ügyekről, az ajánlott biztonsági előírások mellett folytattak egyeztetést.