Kezdőlap Kecskemét Hírös Futár – Csomagszállítás maximális biztonsággal

Hírös Futár – Csomagszállítás maximális biztonsággal

Kecskeméten, a 2009 óta működő Hírös Futár egyik nagy ismérve, hogy olyan különleges csomagok szállítását is vállalják, melyet más társaságok nem. Profiljuk a gyors, pontos és megbízható szolgáltatáson túl a bizalmi ügyintézés.

Surányi Csaba és Eperjesi László Dénes leszerelt katonaként alapította meg a vállalkozást, minden logisztikai és szállítmányozási előélet nélkül. A szakmába gyorsan beletanultak, évről-évre látványosan és dinamikusan fejlődött cégük. Kezdetben kiscsomag szállítással indultak, majd egy pénzszállító cég banki postázásával bővült a profiljuk. Szolgáltatásukat Bács-Kiskun megyében és Pest megyében végezték, voltak évek, amikor a kezdeti két autó után már hattal dolgoztak. A Hírös Futár fő partnerei a kezdetektől szinte száz százalékban cégek.

A Hírös Futár mottója: olcsó, gyors, pontos és megbízható. A belföldi csomagszállítás keretében vállalják a házhoz szállítást, bizalmas küldemények és számlák kézbesítést, protokoll küldemények szállítását, árubeszerzést, és amit az ügyfél kíván. Kis cég lévén rugalmasak, így sok esetben elvállalták már olyan csomagszállítást, melyet más futárszolgálat nem. Ilyenek például az időkapus áruszállítások, ügyvédi irodák bizalmi levelezései, pályázati anyagok kézbesítései.

A Hírös Futár számára az évek alatt több lehetőség is mutatkozott arra, hogy még nagyobbá nője ki magát. A tulajdonosok azonban úgy döntöttek, hogy ezen a kisvállalati szinten maradnak, nem fektetnek bele nagyobb tőkét. A minőségből sosem adtak lejjebb, a kezdetektől maximálisan bízhatnak bennük az ügyfelek.

A járványhelyzet a cég számára is sok nehézséget okozott, megbízásaik – céges partnereikből adódóan – szinte nullára csökkent. Az elmúlt hetekben kezd visszatérni az élet, érezhető a javulás, de egyelőre csak két autóval teljesítik a megbízásokat, de tervezik egy harmadik üzembe állítását is.

Cégfilozófiájuk a kezdetektől az, hogy a problémák elől előre kell menekülni és nem bezárkózni. Ez eddig mindig bejött, bíznak benne, hogy ebben a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben sem lesz másképpen.

A Hírös Futár számára a társadalmi felelősségvállalás is fontos, ennek jegyében több alkalommal segítették már a népkonyhaként is működő kecskeméti Wojtyla Barátság Központot.

Részletek:

www.hirosfutar.hu

Tel.: 06-70/376-6980, 06-30/915-7615