Kezdőlap Események Indul a bérletezés a Kecskeméti Nemzetiben

Indul a bérletezés a Kecskeméti Nemzetiben

2020. június 15-től indul a bérletezés a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. Változatlan 5+1-es bérletárakkal, kedvezményekkel és a megszokott színes műsorkínálattal várják a nézőket a 2020/21-es évadra. Az előbérletezés augusztus 14-ig tart, ahol mindenki megkapja a 10% kedvezményt választott bérlete árából.

Izgalom és előbérletezési akció

„Soha ennyire nem vártuk az újraindulást, mint a mostani különös helyzet után. A színház életében mindig új fejezetet jelent az évad bejelentése és az előbérletezés, de most ez igazán fontos pillanat” – mondta el Cseke Péter igazgató.

5 nagyszínházi és 1 szabadon választott kisszínházi produkciót tartalmaz a klasszikus 5+1-es bérletkonstrukció, amely a Légy jó mindhalálig című musical-t, az Egy csók és más semmi zenés vígjátékot, A revizor című vígjátékot, A csengő című vígoperát és a Szentivánéji álom című táncszínházi előadást foglalja magában a Ruszt/Kamaraszínházi produkció mellett. A kisszínházi bemutatók 2020/21-ben: A Nyolc nő című bűnügyi komédia, a Férjek és feleségek című komédia, és a Jövőre, veled, ugyanitt 2. című romantikus vígjáték. Bekerül választható kisszínházi előadásként az előző évad nagysikerű komédiája a Társasjáték New Yorkban, valamint a Valentin-napon bemutatott Látod, ez a szerelem zenés szerelmesest is. Az 5+1-es bérlet változatlan áron, már 6750 Ft-tól megváltható.

Az előbérletezés időszaka augusztus 14-ig tart, amely időszak alatt mindenki megkapja a 10% kedvezményt teljes árú választott bérlete árából.

Kivételt képeznek a Katona és páholybérletek, azokat az előbérletezési akció keretében június 26-ig tudják megváltani a 10% kedvezménnyel.

A hagyományoknak megfelelően az előbérletezés időszakában mindazoknak a helyét fenntartja a színház, akik a 2019/20-as évadban bérlettel rendelkeztek. Azok, akik új bérletesként szeretnének csatlakozni a Kecskeméti Nemzeti nézőihez, augusztus 17-től tehetik meg ezt.

Az 5+1 bérlet mellett továbbra is elérhető a kisszínházi előadásokat tartalmazó KAMARABÉRLET, valamint a rugalmas SZELVÉNYBÉRLET.

A gyerekeket, az ifjúságot és az egyetemistákat is várja a nemzeti

A legkisebbeknek idén Hamupipőke történetét tűzte műsorára a teátrum első nagyszínházi gyerekbemutatóként, majd A jegesmedve szerelmese című zenés klímamesét láthatják az óvodás és alsó tagozatos gyerekek. A gyermek-és családi bérletek a tavalyi áron vásárolhatók meg.

Új bérlettel kedveskedik a színház a családok számára, ugyanis CSALÁDI BÉRLET PLUSZ nevet viselő konstrukció a két nagyszínházi gyerekbemutató mellett, a Légy jó mindhalálig musical-t is magában foglalja. A 3 előadásos bérlet ára mindösszesen 5000 Ft.

Az ifjúság, azaz a 10-18 évesek két összeállítás közül is választhatnak, a 3 előadásra szóló bérlet már 4000 forinttól elérhető számukra.

Az egyetemistákra is gondolt a színház idén is, őket az Egy csók és más semmi zenés vígjátékkal és A revizor című komédiával várja.

További kedvezmények

  • Utazási hozzájárulás: Azok a 15 fő feletti csoportok, akik legalább 50 km távolságból érkeznek, a teljesárú bérletből 10% kedvezményt kapnak.
  •  Petőfi Népe előfizetőknek 5 % kedvezmény. Egy előfizetésre két bérletet tudunk kedvezményesen biztosítani, melyhez az előfizetést igazoló szelvény bemutatása szükséges
  • Érvényes Kecskemét Kártyával rendelkezőknek 5% kedvezmény, melyhez a kártya bemutatása szükséges.
  • Pedagógusoknak 15% kedvezmény!
  • Diák/nyugdíjas 25% kedvezmény! (kivéve egyetemista bérlet)

A jegyirodák nyitvatartása

2020. június 15.- augusztus 14. H.-P.: 10:00-17:00

nyári szünet (zárva): június 27.-július 20.

újranyitás: július 21. kedd, 10:00-17:00

Az előbérletezési időszakban a jegyirodai nyitva-és zárvatartási időszakában is lehetőségük van a nézőknek online jelezni bérletvásárlási szándékukat, így is megkapják a 10% kedvezményt.

Cím: [email protected]

Szeretettel várják régi és új bérleteseket a 2020/21-es évadban a Kecskeméti Nemzetiben, ahová az álmok is játszani jönnek!