Kezdőlap Rendőrségi hírek KIRABOLT EGY IDŐS FÉRFIT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

KIRABOLT EGY IDŐS FÉRFIT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helybélit, aki a gyanú szerint bántalmazott egy 75 éves férfit, és ellopta a pénzét.

2020. június 11-én reggel egy férfi tett bejelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra, mivel kirabolták.

Egy ismeretlen személy megjelent a sértett hétvégi házánál, ahol a nyitott ajtón bejutva rátámadt az idős férfira. Ő próbálta védeni magát az ütésektől, így dulakodás alakult ki közöttük. Az összetűzés közben kijutottak az udvarra, ahol az áldozat földre esett. Az arcát símaszkkal eltakaró támadó a védtelen sértett nadrágját megtépve, a zsebéből kivette a több mint 100.000 forintot rejtő pénztárcáját, és azzal együtt elment a helyszínről.

A 75 éves kiskunhalasi lakos a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

A nyomozás eredményeként a rendőrök fél nap alatt beazonosították, és kora délután elfogták a feltételezett elkövetőt. A 33 éves férfit kihallgatták, majd rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett gyanújával őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a kiskunhalasi gyanúsított letartóztatásának indítványozására.