Kezdőlap Egészség Nyári kínálat a Vízműdombi Tutti-Frutti Gyümölcs és Zöldség standnál

Nyári kínálat a Vízműdombi Tutti-Frutti Gyümölcs és Zöldség standnál

 A nyári szezon beköszöntével a Vízműdombi Tutti-Frutti Gyümölcs és Zöldség standjának kínálata megújult, a zamatos, friss és egészséges életmódot elősegítő finom zöldségek és gyümölcsök mellett most már hűsítő coca-cola termékek is vásárolhatók, melyek a nyári meleg időszakban igazi felüdülést jelentenek.

A stand árusai maximális erőbedobással igyekeznek kielégíteni valamennyi vásárlójuk kérését, ezért próbálnak új termékek kínálatával is előrukkolni, valamint a meglévő ínycsiklandó, egészséges, vegyszermentes élelmiszereiket a továbbiakban is megőrizni.

Cél lenne a sokak által kedvelt magyar termékek árusítása, többek között a sárgadinnye, mely rendkívül egészséges minden tekintetben, és szintúgy a nyári időszak slágereinek egyike, akárcsak a görögdinnye, mely szintén egész nyáron elérhető a stand széles választékú kínálatában. A Tutti-Frutti további tervei között szerepel a biotészták beszerzése, árusítása. Nemrégiben fejeződött be a borsó, valamint a földieper szezonja, helyet adva újabb termékek – mint például az őstermelői sárgabarack vagy krumpli – számára.

A stand árusai nagy szeretettel, segítőkészséggel, figyelmességgel várják kedves vásárlóikat, szívből remélve, hogy a vírus okozta járványhelyzet után visszatérhet az élet az eredeti kerékvágásba. A rendezvények megjelenésével a Vízműdombra látogató kedves vendégek, sportolók, családok ezen időszakban is igénybe vehetik szolgáltatásuk. A gyümölcsök elfogyasztása családias légkörben, akár egy piknik keretin belül is megvalósítható, melyre a Vízműdomb az egyik legalkalmasabb helyszín. Továbbá várnak mindenkit, aki nyáron is folytatni szeretné az egészséges életmódhoz elengedhetetlen zöldségek és gyümölcsök fogyasztását.