Kezdőlap Egészség Szemünk egészségének fontossága

Szemünk egészségének fontossága

40 éves kor felett jelentkező a látásproblémák megelőzésében és javításában segíthetjük szemünk egészségét. 90%-a egyetlen okra vezethető vissza, mégpedig a szemgolyó nem megfelelő vérellátására, amely a szemlencsét, az ínhártyát és a szaruhártyát megfelelő tápanyagokkal látja el.
A lutein, a zeaxantinnal együtt a retinában található úgynevezett sárgafolt alapvető alkotója. Ezt a két mikrotáp-anyagot a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért csupán megfelelő táplálkozással tudjuk bevinni.
Az antocianinokban gazdag fekete áfonya kivonata jelentős antioxidáns tartalmú.
Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin. Ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség. Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk. Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. Pre- és probiotikum a jó felszívódás és hasznosulás érdekében.
One Year Product Lutein 30 mg + Zeaxanthin + Inulin + élőflóra étrend-kiegészítő
https://www.nics.hu/Default.aspx…