Kezdőlap Interjú Panorámás szalonba költözött a Friseur By Adrienn Novák üzlete

Panorámás szalonba költözött a Friseur By Adrienn Novák üzlete

Novák Adrienn, sztárfodrász és oktató 12. esztendeje tevékenykedik a fodrász szakmában, karrierje során – azontúl, hogy számos elismerést és diplomát szerzett különféle hajtechnikák elsajátításával – sok hírességgel dolgozott együtt, célja üzletének átköltöztetése, bővítése, valamint eddigi tevékenységeinek (fodrászat, oktatás, sztárfotózások) megőrzése.

„Leginkább azt szeretem a munkámban, hogy nagyon változatos, mivel nehezen viselem a monotonitást és egyhangúságot, de semelyik napom nem egyforma. Valamennyi munkámra büszkeséggel tekintek, számomra például kiemelkedő élmény volt Puskás Petiék esküvői fotózása Balatonfüreden. Emellett Vasvári Vivi esküvői fotózása volt különösen emlékezetes, azóta is dolgozom velük, illetve nagyon sok hírességnek készítettem el a haját. Személyes kedvencem a kontykészítés, valamint hajfestés (balayage).

A szakmámban eltöltött hosszú idő alatt kialakult a stabil vendégköröm, egyfajta családias környezet, közvetlen viszony jellemez e tekintetben, ami biztosítja számomra a vidám hétköznapokat és az állandóságot. Természetesen üzletem valamennyi új vendég számára is szeretettel nyitva áll.

A koronavírus által kialakult válsághelyzet nagyon megviselt, főként a kényszertávollét a vendégeimtől, valamint a megszokott munkarend és a pörgés nélkülözése. Abban biztos vagyok, hogy szükségem van erre, ugyanis szeretek pörögni, és másokkal időt tölteni.

10 éve dédelgetett álmom januárban megvalósult, miszerint oktathatok Pesten, az akadémián. Jelenleg az Indola Akadémián oktatok kontykészítést, mely számomra igazi kiváltság, napjaim ezáltal is színesebbek. Emellett különféle magazinnak dolgozom, főképp esküvői frizurákat készítek az újságok fotózásaira.

Nem állítom, hogy nem fárasztó az állandó ingázás Kecskemét és a főváros között, viszont jól tudom, hogy hosszú távon egyhelyben maradni nem tenne jót nekem. Szeretek szabad lenni, így ezt a fajta életmódot mindenképp megtartom a jövőre nézve.

Egy-két héten belül szalonunk a Vörösmarty utcára költözik, egy nagyobb, 50 m2-es térbe, különleges panoráma élményét kínálva a 13 ablakos tetőteraszról, ahonnan belátni az egész belvárost. Ez naplementekor álomszép látványt nyújt. Az üzletben sokféle újításra számíthatnak a kedves vendégek, többek között a már most alakuló hajfeltöltő kezelésekre.

További terv, hogy folytatom a sminkes kolleganővel elkezdett munkálatokat, közös kollekciók összeállítását.  Tervben van emellett egy hajkollekció. Tele vagyok álmokkal, melyek megvalósításra várnak.”

Cím: Kecskemét, Vörösmarty utca 12, 3.em.

Telefon: (30) 661 6721