Kezdőlap Események JÚLIUS 18-ÁN, SZOMBATON NYIT A KECSKEMÉTI FÜRDŐ

JÚLIUS 18-ÁN, SZOMBATON NYIT A KECSKEMÉTI FÜRDŐ

Július 18-án, szombaton a Kecskeméti Fürdő ismét megnyitja kapuit, és szeretettel várja Vendégeit!

A fürdő szolgáltatásai közül szombattól rendelkezésre állnak az úszómedencék, az élményfürdő bel- és kültéri medencéi, csúszdák, és a belső büfé is.

Három szolgáltatásunk van, melyek nem az újranyitással egy időben indulnak el: a szaunavilág, a gyógyászat, és a termál medencék.
A szaunavilág a szaunaszezon kezdetétől, ősztől lesz látogatható.
A gyógyászat esetén a szolgáltatást eddig biztosító Ölelő Kéz Alapítvány a pandémiás helyzet és annak következményei miatt megszüntette tevékenységét a Kecskeméti Fürdőben. Ezúton is köszönjük hosszan tartó, színvonalas együttműködésüket, a rendkívül értékes, segítőkész és önzetlen munkájukat, és sok sikert kívánunk nekik a jövőben! A gyógyászati szolgáltatások mielőbbi újraindításának előkészítése már megkezdődött, munkatársaink azon dolgoznak, hogy teljeskörűen és mielőbb a lakosság részére elérhetők legyenek, addig is kérjük szíves türelmüket! A gyógyászati részleg nyitásának időpontjáról tájékoztatni fogjuk vendégeinket.
A termál medencék felkészítése a nyitásra még folyamatban van, amint ismét használhatók lesznek, erről is tájékoztatni fogjuk vendégeinket.

A Fürdő nyitvatartása, jegyárai az újranyitással változatlanok maradnak.

Július 18. szombattól lesz lehetőség a zárvatartás időtartama alatt (március 12 – július 17. között) lejárt, a Kecskeméti Fürdőbe érvényes bérletek meghosszabbítására. A bérletek érvényessége a zárvatartás idejével a vendég külön kérelme alapján meghosszabbításra kerül. A meghosszabbítást személyesen, minden nap 7-20 óra között lehet igényelni a Fürdőben, a külön erre a célra fenntartott 3. számú kasszánál. A hosszabbításhoz a chip kártyát és a jegytömböt mindenképp kérjük elhozni, ezek hiányában kollégáink nem tudják a bérleteket meghosszabbítani. Az ajándékutalványok meghosszabbítása ugyanilyen módon történik.

A Kecskeméti Fürdő nyitásával a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, azaz a kecskeméti strand visszaáll normál nyitvatartására: 9-20 óra között várjuk itt vendégeinket. A strandról a fürdő 25 méteres úszómedencéje már nem lesz használható, és a strandon az ideiglenesen bevezetett 900 Ft-os úszójegy sem lesz elérhető a továbbiakban.

Köszönjük vendégeink türelmét és megértését, szombattól ismét szeretettel várjuk Önöket a Kecskeméti Fürdőben!

Forrás: Hírös Sport