Kezdőlap Karrier Moped91 – Saját márkás, prémiumkategóriás kerékpárok forgalmazása

Moped91 – Saját márkás, prémiumkategóriás kerékpárok forgalmazása

A lassan három évtizedes fennállását ünneplő, főként motor – és kerékpáralkatrész (nagy)kereskedelemmel foglalkozó, hazai tekintetben piacvezető, Csengődről induló vállalkozás, a Moped 91 Kft. igazi sikertörténetet tudhat maga mögött. A garantált minőség, színvonalas kiszolgálás, és megbízhatóság jegyében működő cég ügyvezetője, Csima Béla büszkén tekint arra, hogy magyar tulajdonú cégként a Moped91 Kft. mára Európa meghatározó nagykereskedelmi vállalata lett szegmensében. A folyamatosan az innovációt előtérbe helyező cég néhány éve saját márkás, prémiumkategóriás kerékpárok forgalmazásával jelentkezett a piacon és ez az irányvonal újabb eredményes időszakra predesztinálhatja a vállalatot.


(Közel) három évtizede tartó sikertörténet

Érdekes tény, hogy Magyarországon is fejlődő terület a kétkeréken való közlekedés. A kétkerekűek között nagy szerepet játszanak a robogók, a korábbi keleti szocialista blokk-ban gyártott Simsonok és MZ-k és a kerékpárral való közlekedés is.

Meglepő ugye?
Cégünk a Moped91 profilja pontosan ezen fejlődő kétkerekűek világára koncentrál közel 30 éve.  1991-ben alakultunk meg, akkor még főként robogó alkatrész nagykereskedésként és a korábbi keleti szocialista blokk motorjaihoz való alkatrészek adták az árukészlet zömét közel 500 db termékkel. Kezdetben, két fős családi vállalkozásként. Egy nagy dolgot álmodtunk meg egy kis faluból, Csengődről, egy kicsiny 60 nm-es raktárból. Mára már egy igazi hatalmas nagykereskedéssé nőttük ki magunkat közel 12.000 termékkel. Jelenleg termékeinket több mint 200 beszállítótól, 3 kontinens 12 országából szerezzük be, és teljes Magyarország lefedése mellett több mint 15 országba exportáljuk.

Legfőbb célunk, hogy ellássuk a piacot megfelelő minőségű, motor -és kerékpár alkatrészekkel és saját márkáinkkal erősítsük a kétkerekűek fejlődését és a kerékpározás fontosságát.

Célunk eléréséhez folyamatosan fejlesztjük belső forrásainkat, kínálatunkat és jelenlétünket a piacon. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert belső kommunikációs rendszerünk, adatbázisunk megújulnak, korszerűbbek lesznek. Munkatársaink is folyamatos képzéseken vehetnek részt, így nem csak csapatként, hanem hatékony csapatként tudunk együttműködni munkavállalóinkkal.

Saját márkás, prémiumkategóriás kerékpárok forgalmazása

Az elmúlt évek legnagyobb fejlődésének saját márkás termékeinket és köztük is a kerékpárjainkat emelnénk ki. Lynx márkánk 2019-ben újjászületett és hazánk új, prémiumkategóriás kerékpár márkájaként fedte fel magát. Ezzel egy időben teljesen megújult a logó is, amelyben továbbra is fő motívumnak tekinthető a hiúz mancsa, de annak DNS-ét már a kerékpár hajtókarja, valamint a kerékpárlánc szemeit ábrázoló elemek adják.

A kerékpározás szerelmeseiként sokáig kerestük a megfelelő kerékpár társat, de a sok keresgélés után, a tavalyi évben nagy fába vágtuk a fejszénket és úgy döntöttünk, hogy végül megalkotjuk saját kerékpárjainkat. Célunk között első volt, hogy olyan kétkerekűekkel szolgáljuk ki a kerékpározás szerelmeseit, amelyek hosszú távon, határtalan szabadságot és megbízható teljesítményt nyújtanak.🌱🚲
Az általunk megalkotott Lynx márkával ellátott kétkerekűek túráink folyamán nemcsak biztonságos, hanem strapabíró és akadályokat nem ismerő társnak bizonyultak. Minden általunk forgalmazott kerékpárunkban benne van egyedi koncepciónk, nem csak terepen, hanem városban is sportos, agilis és kompromisszumokat nem ismerő mobilitási élményt nyújtanak. Kerékpárjaink alu vázzal készülnek, így könnyebbek az acélvázas változatoknál. Modelljeinket hosszú ábrándozás útján végül több színben és méretben is megvalósítottuk.

Új partnerek keresése

Nagykereskedésként folyamatosan keressük új partnereinket, forgalmazóinkat, hogy megfelelő együttműködéssel, fejlődést támogató rendszerünkkel tudjuk segíteni a gazdasági szereplőket, akik hasonlóan szeretnék támogatni a kétkerekűek világát, és hogy partnereink által megfelelő termékekkel tudjuk kiszolgálni elégedett vevőinket.

Moped 91 Kft.

2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 8.

Tel.: +36-24/492-200

Fax: +36-24/492-201

A nagykereskedés elérhetőségei:
www.moped91.com


Kerékpárok elérhetősége:

🔸Facebook oldal: https://www.facebook.com/lynxbike.hu/?ref=bookmarks
🔸Honlap: https://lynxbike.hu/
🔸Instagram: https://www.instagram.com/lynxbike.hu/?hl=hu