Kezdőlap Események AUGUSZTUS 17-ÉN, HÉTFŐN MEGNYITOTT A GYÓGYÁSZAT A KECSKEMÉTI FÜRDŐBEN

AUGUSZTUS 17-ÉN, HÉTFŐN MEGNYITOTT A GYÓGYÁSZAT A KECSKEMÉTI FÜRDŐBEN

2020. augusztus 17-én, hétfőn megnyitott a Kecskeméti Fürdő Gyógyászata, így ismét igénybe vehetők a gyógyfürdő ellátások, illetve számos kényeztető masszázs is.

A gyógyászati részleg hétköznapokon, hétfőtől péntekig 8-16:30 óra között várja vendégeit.

Azon Vendégeinket, akik számára reumatológus szakorvosuk még a koronavírus járvány kitörése előtt írta ki a kezeléseket, kérjük, a kezelések igénybevétele miatt ismét reumatológus szakorvosukkal vegyék fel a kapcsolatot, tőle kaphatnak részletes tájékoztatást a kezelések újrakezdéséről.

A NEAK által támogatott kezelések közül az alábbiak vehetők igénybe előzetes időpontfoglalások alapján:

  • gyógyvizes gyógymedence,
  • iszappakolás,
  • orvosi gyógymasszázs,
  • vízalatti vízsugár masszázs (tangentor),
  • vízalatti csoportos gyógytorna,
  • 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.

A gyógykezeléseket előzetes időpontfoglalás alapján lehet igénybe venni. Időpontfoglalásra a Gyógyászat nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig van lehetőség, legkésőbb 16 óráig. Kérjük a gyógykezelésre érkező Vendégeinket, hogy kezeléseik időpontját minél hamarabb foglalják le, a foglalásokon pedig a kezelést megelőző 1 munkanapon (24 órán) belül már ne módosítsanak annak érdekében, hogy tervezetten, minél több beteget fogadhassunk. A foglalások lemondására is legkésőbb 1 munkanappal (24 órával) korábban van lehetőség, a később érkező lemondások nem érvényesek, a kezelés felhasználtnak minősül.

A NEAK által finanszírozott gyógykezelésekkel kapcsolatban lényeges változás, hogy a kezeléseket előre ki kell fizetni. Lehetőség van 5 kezelés előre történő kifizetésére, vagy mind a 15 kezelés előzetes rendezésére is.

Szintén fontos változás, hogy a fürdőben a bent tartózkodási idő maximum 3 óra a gyógykezeléseket igénybe vevő Vendégeink számára. Ennek oka, hogy a pandémia miatt elmaradt kezeléseket be kell pótolni, illetve a védőtávolságok betartása miatt az egy időben, egy helyen tartózkodók számát csökkenteni kell.

A nem NEAK kezelések közül a különböző típusú masszázsok (frissítő, mélyszöveti, nyirok, sport és indai masszázsok), denevérpad, száraz- és vízitorna, iszapkezelés és szolárium vehető igénybe. A kezelések listája és árai ITT megtekinthetők.

A NEAK kezeléseken túl természetesen a fürdő további szolgáltatásai is igénybe vehetők, például az úszómedencék, melyek használatára az érvényben lévő árjegyzék szerint van lehetőség.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén kollégáink örömmel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: [email protected]06-76/500-325.