Kezdőlap Események Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület programjai a Hírös Napokon

Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület programjai a Hírös Napokon

Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, valamint a kecskeméti Család- és KarrierPONT tagjai, munkatársai és önkéntesei idén is csatlakoznak a Hírös Napok programsorozathoz. 

A kisgyermekes családok előtt ezúttal is nyitva áll – augusztus 21. és 23. között – játszó-, pelenkázó-, illetve szoptatóPONT-tal, Szupernagyikkal és ingyenes programokkal az esélyteremtési iroda és a CSAKPont főtéren megtalálható Baba-mama sátra.

A kuckó célja, hogy a néhány hónapos csecsemőkkel rendelkező szülők vagy az éppen rájuk felügyelő nagyszülők se maradjanak távol a programoktól.

Egyszerre szórakoztatónak és elgondolkodtatónak, egyszerre könnyednek és tartalmasnak ígérkezik az ország első vak humoristája, Sulyok Péter és látó társa, Feiszthammel Viktor Békaperspektíva című előadása. Az interaktív stand up műsor augusztus 22-én, szombaton 17 órakor kezdődik.  Az esélyteremtési iroda szervezésében zajló, komoly témákat humorban feloldó programjának helyszíne a Tér a térben felállított színpad lesz.

„Mózeskosár körbejár” elnevezésű kezdeményezés 15. átadóünnepségének keretében tíz, augusztusban született kecskeméti újszülöttet és családját Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Engert Jakabné alpolgármester, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke köszönti és ajándékozza meg. A családok a mózeskosarat, a hozzá tartozó babakelengyét és emléklapot augusztus 23-án, vasárnap 15 óra 30 perctől a Tér a térben színpadán vehetik át.

További részletek a mellékelt plakátokon.