Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2020. szeptember 7-én 0 óra és 24 óra között tíz esetben összesen 69 illegális migránst tartóztattak fel a határszakasz közelében. Mivel a külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a rendőrök a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A járőrök és nyomozók tegnap öt személyt fogtak el, és további hét előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök 0 óra 33 perckor egy helyi lakossal szemben intézkedtek. A 19 éves férfiról kiderült, hogy vele szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 15 óra 20 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 24 éve szigetcsépi lakost. A férfi Tass belterületén úgy közlekedett egy autóval, hogy őt korábban a járművezetéstől eltiltották. A szabálysértővel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.