Kezdőlap Interjú Kiváló minőségű természetes szappanok, és kézműves portékák

Kiváló minőségű természetes szappanok, és kézműves portékák

A 2011-ben alapított, kiváló minőségű természetes szappanokat, és kézműves textil portékákat kínáló Hanga Kézműves Műhely vezetője, Nagy Erika – aki fontosnak tartja a környezetünk védelmét, valamint, hogy a bennünket körülvevő tárgyak a szépséget, az otthonosságot sugározzák – 2 hete nyitotta meg kecskeméti üzletét. Saját kézműves termékeik – táskák, neszesszerek, tönköly pelyva párnák, telefontokok – értékesítése mellett különböző öko termékek, Hanga szappanok, levendulás díszekÖko tisztítószerek,100%-os tisztaságú illóolajok egyarántmegtalálhatóak az egyre népszerűbb boltban.

Családi összefogással készülő termékek

A közeljövőben 10 éves jubileumát ünneplő vállalkozásunkban korábban különböző rendezvényeken értékesítettük termékeinket. Mivel a vírus megjelenését követően elmaradtak ezek az alkalmak, ezért döntöttünk úgy, hogy nyitunk egy üzletet. Szeretünk szépet alkotni, ezért színes termékpalettával állunk vásárlóink rendelkezésére, ugyanis üzletünkben gyermek és felnőtt táskák, különböző levendula és horgolt termékek egyaránt megtalálhatóak. Ezeken kívül más kézműves termékeket – kerámiát, dekor kellékeket, asztali díszeket, ajtódíszeket, kopogtatókat – ugyancsak kínálunk. Kézműves Műhelyünk mellett, bemutatjuk több környékbeli készítő termékeit – rongy szőnyegek, gyöngy ékszerek, lakásdekorációk, fajátékok, vagy gyurmából készített ajándéktárgyak –, amiket helyben is megvásárolhatnak.

Kiváló minőségű kézműves szappanok

Sok tanulás, kísérletezés után magam készítettem az otthon használt szappanjainkat és minden nap igyekszem újabb ismereteket szerezni a vegyszermentes bőrápolásról, a környezettudatos életmódról, hogy a HANGA szappant használók 100%-os elégedettségét kiérdemeljük.

Természetes növényi olajokkal (olíva olaj, kókuszolaj, shea vaj), farm kecsketejjel dolgozunk, így szuper hidratáló szappanokat készítünk, és a Hanga szappanok – amelyek egyszerű formát kaptak, kényelmesen a kézbe illenek, egyenletesen kopnak, nem törnek darabokra – 100%-os tisztaságú illóolajokat tartalmaznak. A csomagolás saját tervezésű, készítésű, gyönyörű gépi hímzése vállalkozásunk nevét hirdeti, illetve tudatja a vásárlóval, hogy Ő kézműves szappant tart a kezében. Nagyon sokan szeretik a szappanjainkat, sokszor kapunk pozitív visszajelzést a vásárlóktól, ami hatalmas elismerést jelent számunkra.

Jövőbeli tervek

Amennyiben a vírushelyzet megengedi, és lesznek rendezvények, nagyon szeretnénk újra kitelepülni azokra az alkalmakra. Terveink között szerepel, hogy különböző ékszerek kínálatával bővítenénk az üzletben megtalálható termékek palettáját. Továbbá szeretnénk még ülőpárnákat is értékesíteni, vagyis minden olyan dolgot, ami egy háztartáshoz szükséges, illetve ajándékba lehet adni. Büszkén tekintek arra, hogy sokan hordják a termékeinket és egyre többen keresik fel üzletünket, ahol minden korcsoport megtalálhatja a számára megfelelő dísztárgyat, vagy használati eszközt. Remélem, hogy régi és új vevőink egyaránt érdekesnek találják majd a termékeinket, jó vásárlást kívánunk nekik.

Hanga Kézműves Műhely

Nagy Erika
+36-20/552-39-26
6000 Kecskemét, Frangepán sétány 3/2
E-mail: [email protected]
Web: www.hanga-kezmuves-muhely.hu

H: zárva
K-P: 09-18.00
Szo: 08-12.00
V: zárva