Kezdőlap Események A Kecskeméti Városrendészet 2020. december 10-én megkezdi a költségtérítéses, ún. ”lakossági” és...

A Kecskeméti Városrendészet 2020. december 10-én megkezdi a költségtérítéses, ún. ”lakossági” és ”nyugdíjas” parkoló bérletek árusítását

A bérlet megvásárlásának előfeltétele a kedvezményre jogosultság igazolása, mely történhet előzetes vagy vásárláskori (helyszíni) 2021 évre szóló regisztrációval.

A kedvezményes bérlet megvásárlásához szükséges regisztráció során be kell küldeni, vagy mutatni:

– a személygépkocsi forgalmi engedélyének mindkét oldalát,

– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának személyi igazolványát,

– a gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának lakcímkártyáját.

Az ügyfélszolgálaton történő várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak és vásárolják meg bérletüket!

Kérjük, ne várják meg az év végét, jövő év elejét, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a regisztráció vagy annak visszaigazolása hosszabb időt vehet igénybe.

Jelenleg az ügyfélszolgálat- a járványügyi szabályok betartása mellett -jelentősebb várakozási idő nélkül tudja végezni a regisztrációt és a bérlet árusítást.

A nem kedvezményes parkoló bérletek regisztrációja nem került törlésre, így ezen bérletek esetében nincs szükség ismételt regisztrációra!

Figyelemmel arra, hogy jelenleg nem ismert, a veszélyhelyzet miatt elrendelt ingyenes parkolás határideje a nem kedvezményes parkoló bérletek árusításának kezdő időpontja később kerül meghatározásra.