Kezdőlap Események „Nem középiskolás fokon…” előadás és Ablak-tárlat nyeremányátadás

„Nem középiskolás fokon…” előadás és Ablak-tárlat nyeremányátadás

Országos hírnevű írópáros tart előadást a Katona József Könyvtár előadássorozatában

Dragomán György és Szabó T. Anna kortárs írókat senkinek nem kell bemutatni, azonban a Főzőskönyv és Szabadulógyakorlat című könyveikről annál érdemesebb értekezni. Köteteikről maga az írópáros kérdezi egymást saját nappalijába invitálva a nézőket, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár „Nem középiskolás fokon…” rendezvénysorozatának keretében tekinthetnek meg az érdeklődők.
A kecskeméti megyei könyvtár örömmel jelenti be Dragomán György és Szabó T. Anna páros online könyvbemutatóját kultúraszerető közönségének. A kétszer fél órás előadást április 20. (kedd) 10 órától egészen április 21. (szerda) 19 óráig a kifejezetten erre az alkalomra
létrehozott családias és meghitt hangulatú Facebook-csoportban fog debütálni. Fontos e ponton hangsúlyozni, hogy lévén zárt csoportról van szó, mindenképp igényelni kell a tagságot ahhoz, hogy a videókat a megadott intervallumban meg lehessen tekinteni. Illetőleg, az élő előadások egyszeri és megismételhetetlen jellegéhez hasonlóan a könyvbemutató sem ezt megelőzően, sem ezt követően nem lesz elérhető, ezért érdemes mihamarabb bevésni a naptárakba az időpontot!
Reméljük, amíg nincs lehetőségünk újból a könyvtár falain belül találkozni, ezúton is sikerül feledhetetlen és egyedi élményt nyújtanunk olvasóinknak. Azok, akik szeretnék elolvasni Dragomán György Főzőskönyv vagy Szabó T. Anna Szabadulógyakorlat című kötetét, az írók más műveivel egyetemben ki tudják kölcsönözni a Katona József Könyvtárból.
Tartsanak velünk a híres írópáros nappalijába egy igazi irodalmi utazásra!

A könyvbemutató helyszíne: https://www.facebook.com/groups/352277759499570
A könyvbemutató eseménylinkje: https://www.facebook.com/events/559640814953447