Kezdőlap Egészség EveJulia – szépség és egészség, krém formájában

EveJulia – szépség és egészség, krém formájában

Az egészséges életmód, a környezettudatos gondolkodás jegyében látványosan nő az igény a natúrkozmetikumok iránt, hölgyek és urak körében egyaránt. Kecelen, Nemesné Balla Júlia Éva – gyógyszertári szakasszisztensként, hozzáértő tudással – erre alapozva fejlesztette ki saját EveJulia termékcsaládját, melyben arckrémek, kézkrémek, testápolók, szemkörnyék ápolók és szakállápolók találhatók.

– Az egészséges arcbőr elérését segítő natúrkozmetikumokat gyártok, melyek ötlete éveken át érlelődött bennem – mondta az elején Éva. – Gyógyszertári szakasszisztensként dolgozom, mindig is kedvemet leltem a laboratóriumi munkában, főként a kenőcskeverésben. Sok éves tapasztalat alapján látom, hogy az embereknek mennyivel nagyobb bizodalmuk van a gyógyszertárban részükre készített gyógyszerekhez, kenőcsökhöz, mint a boltban kapható termékekhez. Munkám során gyakran készítettem bőrápolásra egyedi vagy már jól bevált receptúra alapján kenőcsöket. Ezekre alapozva álmodtam meg saját kozmetikumaimat, melyekhez a natúr és a gyógyszertári alapanyagokat ötvözöm. A természetes alapanyagok között növényi olajokkal és különböző virágvizekkel dolgozom. Nagy álmom vált valóra, amikor három éve megszülettek az első termékeim, melyeket jól fogadott a vásárlóközönségem – elevenítette fel a kezdeteket a gyártó.

Az EveJulia termékcsalád rövid időn belül népszerű lett Kecelen és környékén. Éva sok terméket személyesen visz házhoz, így közvetlenül megismeri a vevő igényeit, és tapasztalatait.

– A termékek összeállítása nem az egyik pillanatról a másikra történt. Hosszasan kísérletezgettem, hogy az eredmény tökéletes legyen. A különböző bőrtípusokra kerestem a megoldásokat, hogy minél több embernek segítsem a megfelelő bőrápolását. A fejlesztésben partnereim voltak a családom tagjai és a barátaim. Jelenleg a termékpalettámban kapható többféle arckrém, kézkrém, testápoló, szemkörnyékre gél, valamint a férfiaknak borotválkozás utáni arckrém és szakállolaj – részletezte.

Éva főállásban gyógyszertárban dolgozik, csak a szabadidejében foglalkozik a natúrkozmetikumok gyártásával.

– Nagyon szeretem és kihívásként tekintek a saját termékcsaládom fejlesztésére, menedzselésére. Az elmúlt bő egy év, a járványhelyzet azonban nem kedvezett ennek, mivel a munkahelyem több mint egész embert kívánt meg. Így egy kicsit háttérbe szorult a saját vállalkozásom, de bízom benne, a következő hónapokban tovább bővíthetem a termékeim és vásárlóim körét – jegyezte meg végül.

A termékek személyesen vásárolhatók meg Évánál, vagy megrendelhetők a Facebook oldalán, valamint kaphatók a viszonteladó partnereinél.

EveJulia termékcsalád:

Turbós arckrém

A termék kiemelten érett bőr ápolására, száraz és vízhiányos bőrre ajánlott. Gránátalma olaj fokozza az érett bőr rugalmasságát, növeli a bőr vízmegtartó képességét. A benne lévő E-vitamin antioxidáns, ellensúlyozza az oxidatív stressz okozta káros hatásait a bőrben. Damaszkuszi rózsavízzel készül, így bőrnyugtató, anti-aging hatású, nedvesség megkötő. Hialuronsav segíti a bőr természetes megújulási folyamatait, optikailag feszesítő hatású.

Eredeti arckrém

A krémet az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr ápolására keresik. A benne lévő szőlőmag olaj bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, pirosodásra hajlamos bőrre kiváló. Homoktövis magolaj található benne, mely antioxidáns, regeneráló, hámosító, bőrnyugtató.

Szilikonos kézkrém

Bio kozmetikumok összetevőjeként jóváhagyott termék. A növényi szilikont kókuszolajból nyerik ki. Könnyen beszívódik a bőrbe, nem zárja el a pórusokat. Hidratáló, nem hagy zsíros érzetet. Citrom és levendula illatkombinációja kellemes. Urea a bőr természetes mélyhidratáló anyaga.

Testápoló

Mandulaolajjal készül, mely sokoldalúan alkalmazható, a termék elsősorban száraz és érzékeny bőrre ajánlott. Mélyen felszívódó, tápláló és regeneráló. Panthenol gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató. Kakaóvaj zsírozó, filmképző hatású, hidratáló. E vitamin és 100% tisztaságú citrom illó van benne.

Szemkörnyékre gél

Acmella kivonattal készül a feszesítő, ránc kisimító gél. Fokozza a bőr rugalmasságát, helyreállítja a bőr eredeti szerkezetét, így „természetes botoxként” is kedvelt. A benne lévő Q10 erőteljes antioxidáns, mely korlátozza a kollagén lebomlási folyamatát, hozzájárul a ráncok mélységének csökkentéséhez.

Zolikrém

Könnyed, finom krém borotválkozás utánra, de nappali krémnek is használható. Hidratáló és nyugtató összetevőket tartalmaz: kókuszolajat, sheavajat, aloe vera gélt, ureumot. Koffein tartalmának köszönhetően tonizáló. Kellemes citrom illatú.

Szakállolaj

Puhává varázsolja a szakállat vagy borostát. Ápolja a szőr alatti bőrt. Mandula, jojoba, kókuszolaj keverékéből áll össze fűszeres illattal.

Nemesné Balla Júlia Éva


www.evejulia.hu

E-mail : [email protected]

FB: ballajuliaeva

Tel: + 36 20 362 52 30