Kezdőlap Kiemelt Miért érdemes befektetni a Safemoon Cash crypto tokenba?

Miért érdemes befektetni a Safemoon Cash crypto tokenba?

A SafeMoon Cash rendelkezik egy tervvel, nem csak egy véletlenszerű tokennel, amelyet felajánlhat a befektetőknek, hanem egy leegyszerűsített és közösségvezérelt célorientált tervvel.

A Safemoon Cash 100% -ban közösségi alapú, nulla fejlesztői finanszírozást különítenek. Ez minden más mém érme számára végzetet jelentene, de itt a Safemoon Cash jelent változást.

Ennek a projektnek a Közössége az, ami megkülönböztető.

Képzelje el, ha lehet, egy projektet, amelyben több száz marketingguru áll a rendelkezésükre. Szó szerint tapintatos, profi és inspiráló grafikusok százai készek dolgozni minden nap, mind egy projektért, mind annak jövőjéért.

Igen, még a divatos típusok és a szoftveres furcsaságok is ülnek ebben a tömegben. Mindannyian egyetlen céllal működnek együtt, elérik a célokat.

Ez a projekt nem annyira a Safemoon versenyt kívánja elérni, mint amik a Safemoon által már megfogalmazott célok.

A SafeMoon Cash rendelkezik egy tervvel, nem csak egy véletlenszerű tokennel, amelyet felajánlhat a befektetőknek, hanem egy leegyszerűsített és közösségvezérelt célorientált tervet.

A koncepció nemcsak okos, de nagyon megszerezhető. Különösen azért, mert ezt a projektet 100% -ban elviselhetetlennek és közösségi tulajdonúnak tartják. Igen, mondtam, a közösség valóban ellenőrzi, hogyan fog működni ez a token.

A SafeMoon Cash azon dolgozik ,hogy növekedjen és sikeres legyen. A projektet teljeskörűen ellenőrizték, és a tulajdonjogról lemondtak.

Ez mit jelent? Ismét a közösség valóban ellenőrzi, hogy ez a token hogyan teljesít. Ami valóban minden zseton vagy érme gazdaságossága.

Beszéljünk a SafeMoon Cash „Token-moon-nomics” -járól

A Safemoon Cash-t a BSC közösség tagjai indították el 2021. április végén, miután a Safemoon elérte a több, mint négymilliárd dolláros piaci felső határt. Magas tranzakciós adójával a Safemoon korai tulajdonosai profitálnak leginkább. A Safemoon Cash statikus reflexió révén passzív jutalmakat ad a tulajdonosoknak. Azáltal, hogy a Safemoon Cash-t poolba helyezi, növeli saját tőkéjét, biztosítva a likviditást. Úgy gondoljuk, hogy tokenomikánk jobb, mint a nagy testvérünké.

4% tranzakciós adó. A Safemoon Cash erős tokenomikára épül. Minden Safemoon Cash tranzakció 4% -os adóval jár mindenki javára.
2% az összes tulajdonos számára elosztva.
2% automatikusan likviditás. Minden tranzakció 2% -a zárva van a Safemoon Cash likviditási készletben, hogy folyamatosan emelkedő árszintet hozzon létre.

A tranzakciós limit 490 000 000 000 000 SAFEMOONCASH.
A teljes ellátás 100 000 000 000 000 000 SAFEMOONCASH.
A token indításakor elégettük a likviditást. Ez a legfiatalabb tulajdonjogról való lemondás.

Itt ellenőrizheti a tranzakciót.(https://bscscan.com/tx/0x8a192f4eea1ebb75d26eb14801ba7de1bff291e134fe9bf6 357cb13b2a7d5178)

A tulajdonjogi lemondás tx itt található.(https://bscscan.com/tx/0x32445d9a7553a64861761cba9851401212ec46f0333e8683 013938e40c72f09e)

Ez a token a BSC láncán is alapul, és ez biztosítja az SMC számára a lángoló sebességet és a mozgékonyságot, hogy versenyezzen a Binance’s Markets piacán.
Miért kellene befektetnem?
A közelmúltbeli gazdasági visszaesés és a kriptopiac turbulens aspektusa miatt okosan kell befektetni.

Az olyan mém érmék, mint a SafeMoon Cash, lehetővé teszik az olcsó belépést a potenciálisan jövedelmező piacra.

Mivel a mémérmék nemrég kerültek reflektorfénybe, és hogyan működnek ezek a deflációs érmék, érdekes lehetőséget kínálhatnak egy nagyon kockázatos környezetben.

A kockázatok mindig fennállnak, de ilyen alacsony felvásárlási árak mellett a nyereség meghaladja a veszteségeket.

Hogy 100% -ban őszinte legyek veletek, egyetlen projektnél sem mondhatok bizonyosságot arról, hogy ezzel pénzt fog-e keresni vagy sem. Nem tehetem, mert hazudnék.

Ütemterv

A Safemoon Cash Governance token (SMCG) és a Safemoon Cash Governance felület bemutatása. Az SMCG-tulajdonosok elősegíthetik a Safemoon Cash jövőjének alakítását azáltal, hogy befolyásolják a projektet érintő döntéseket, például új funkciójavaslatokra tesznek javaslatot vagy döntést hoznak róluk (pl. MOONMAP, felvétel és személyzet, jótékonysági szervezetek, az irányítási paraméterek módosítása). A Safemoon Cash 100% -ban közösségvezérelt és az SMCG-vel a közösség a felelős.

Hozamgazdálkodási protokoll: Farm SMCG a SAFEMOONCASH segítségével. Ez lezárja a SAFEMOONCASH-t, ezáltal csökken az értékesítési nyomás és növekszik a likviditás. Interfész a weboldalunkon az LP készletünkkel, hogy könnyedén felvehesse a BNB / SAFEMOONCASH párba.

Ennek ellenére ez a projekt rendkívül ígéretesnek tűnik, és rengeteg lehetőség rejlik a jövőbeni növekedésre. A projekt mögött álló közösség élénk és optimista. Az összes sajtóorgánuma jól karbantartott és nagyon szakszerűen működtetett.

Az ebben a közepes bejegyzésben szereplő általános információk semmiképpen sem jelentenek pénzügyi tanácsadást. A projekt önkéntes közreműködői nem felelősek és nem vonhatók felelősségre semmilyen jelenlegi vagy jövőbeli kockázatért, amely a Safemoon Cash-be történő személyes befektetéssel vagy más, ezen a weboldalon említett projektekkel kapcsolatos. A DeFi termékei, a Binance intelligens láncban vagy más láncokban, „magas kockázatú / magas jövedelmű” befektetésnek minősülnek, és így betartják az aranyszabályokat: soha ne fektessen be többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek, és végezzen saját kutatásokat.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Telegram group: https://t.me/safemooncash

Szerződés: 0xF017E2773e4ee0590C81D79ccbcF1B2De1D22877

Vásárlás: https://v1exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0xf017e2773e4ee0590c81d 79ccbcf1b2de1d22877

Diagram: https://poocoin.app/tokens/0xf017e2773e4ee0590c81d79ccbcf1b2de1d22877 Weboldal: https://safemooncash.org

http://t.me/safemooncash http://www.twitter.com/safemooncash https://www.reddit.com/r/SAFEMOONCASHCommunity/ https://discord.gg/fDp6pQ4Hbd https://www.tiktok.com/@safemooncash http://instagram.com/safemooncash