Kezdőlap Kiemelt NB-2. férfi asztalitenisz beszámoló

NB-2. férfi asztalitenisz beszámoló

Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok


Mezőtúri AFC – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 13/5
Győztesek Spartacus: Miskolci Kristóf 4/4, Szűcs Bence 3/0, Jádi 4/1, Gyetvai Ákos 4/0,

Mayer László 1/0 Jádi / Gyetvai 1/0 Miskolci/Szűcs 1/0
Győztesek Mezőtúri AFC Szelei Ákos 4/3, Papp Dávid 4/3, Takács László 4/2, Kruchió Péter 4/3, Papp/Kruchió 1/1, takács / Szelei 1/1

Az NB-2. 22. fordulójára került sor Kecskeméten. Mezőtúr csapatával a pályaválasztás felcserélésével Kecskeméten került sor. mezőtúriak a tabella 2. helyén végeztek már a jelenlegi eredménytől függetlenül. Spari számára volt egy esetleges győzelem esetén és a Szolnokia győzelmével egy helyet előre lépni a tabellán. Az esélye annak, hogy nyerjünk Mezőtúr ellen az éves teljesítmény alapján meglepetésnek számított volna. Miskolcin nem mulott minden egyéni mérkőzését megnyerte. Jádi első meccsét hozta és ezzel vége is lett a Sparis győzelmeknek.
Gyetvai és Szűcs nem tudott mérkőzést nyerni.
Fodor Miklós edző: a célkitűzésünk a férfi NB-2-s csapatunkra az volt, hogy a középmezőnyben végezzen. Sikerült is a 6. helyen zárni az évet. Nehéz éven vagyunk túl a vírus helyzet megnehezítette a dolgunkat. Bizakodunk abban, hogy a jövő évben ismét teljes egészében sikerül az asztaliteniszre koncentrálni. Gratulálok a csapat minden tagjának hogy tisztességgel helytálltak!