Kezdőlap Események Új helyen a Kecskeméti Tanyai Termék Piac jún. 10-től

Új helyen a Kecskeméti Tanyai Termék Piac jún. 10-től

VISSZAKÖLTÖZIK a Főtérre a Kecskeméti Tanyai Termék Piac június 10-én, csütörtöktől!
A TÉR A TÉRBEN helyszínre várják a Kedves Vásárlókat 13.00-17.00 óráig!

A pandémia leszálló ágban van, így a szabályok is enyhültek, ezért
visszaköltözik a Főtérre a Kecskeméti Tanyai Termék Piac június 10-én,
csütörtöktől. Új helyszíne a Tér a térben. A Tanyai Termék Piac 13.00-17.00 óráig várja a Kedves Vásárlókat a már megszokott árukínálattal, kedvező árakkal!
Akik egészséges, nyomon követhető termelői élemiszereket szeretnének fogyasztani, azokat széles kínálat várja, homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékekből, de lesznek lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, sőt még horgolt kézimunkák is. Jóriné Gyuris Ágnes őstermelő, a héten is lajosmizsei friss, extra méretű, zamatos szamócákat hoz többek között a kilátogató Vásárló Közönségnek!

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac továbbra is ügyel a járványügyi előírások betartására, ezért minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.
A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város
Önkormányzatának támogatásával.