Kezdőlap Kiemelt Asztalitenisz női NB-I. Dél-Keleti csoport mérkőzés

Asztalitenisz női NB-I. Dél-Keleti csoport mérkőzés

Asztalitenisz Női NB-I. csapatbajnoki mérkőzés 2021.11.10. 18 óra

Kecskemét, Balla József sportcsarnok (Damjanich iskola)

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér II.– ATSK Szeged 110/0

Győztesek: Polónyi Nóra 3/3, Márkus Enikő 3/3, Palincsárné Farkas Szilvia 3/3, Palincsárné Farkas –Polónyi 1/1.

Győztesek ATSK Szeged:Erdélyi Blanka 3/0, Hangai Flóra 3/0, Pelyva Boglárka 3/0, Hangai – Pelyva 1/02021/2022-s bajnokság női NB-1. Dél – Keleti csoportjának őszi összevontfordulójára került sor Kecskeméten. A csoportban 4 csapat van. ATSK Szeged, ASE Orosháza II., Statisztika Utánpótlás Akadémia II. és a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér II.

A csoportos lebonyolítás helyszíne Kecskemét. 2021.11.12-13. (péntek, szombaton) játsszák le a csapatok az őszi forduló mérkőzéseit.

Az ATSK Szeged kérésére került előre hozásra a mérkőzés. Versenyzőink magabiztosan nyerték a mérkőzéseiket. Polónyi, Márkus és Farkas esélyt se adott a fiatalokból álló Szegedieknek.

Folytatás 2021.11.13. (szombaton) Kecskemét, Balla József sportcsarnokban (Damjanich iskola) 10 órakor Statisztika AK. II. ellen, majd délután 16 órakor ASE Orosháza II. ellen játszunk.

Szabó Krisztián edző: A szegedi fiatal csapat ellen együttesünk rögtön az elejétől kézbe vette az irányítást és határozott játékkal érvényesíteni tudtuk az erőfölényünket a mérkőzés végéig minden meccsben. A jó indulásunk fontos volt a következő mérkőzések szempontjából, önbizalmat gyűjthettünk. Gratulálok a csapatnak.