Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Megyénkben az elmúlt 24 órában a járőrök és nyomozók 8 személyt fogtak el, és további 3 fő előállításáról intézkedtek. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 19 óra 31 perckor őrizetbe vettek egy 29 éves szabadszállási lakost, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék lopás miatt elfogatóparancsot adott ki.

A kecskeméti rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt 19 óra 35 perckor őrizetbe vettek egy 48 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint Kecskemét lakott területén kívül, a 441-es számú főúton egy autóval közlekedett. Haladása során gépjárművével a jobb útpadkára lehaladva, az útárokba csúszott. A rendőri intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították, majd őrizetbe vették.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 22 óra 6 perckor Kiskunhalason, a Béke utcában igazoltattak egy 31 éves helybélit. Az intézkedések során kiderült, hogy vele szemben pénzbírság meg nem fizetése miatt a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás letöltését rendelte el, ezért a rendőrök fogdára szállították őt.

Az elmúlt 24 órában 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.