Kezdőlap Zenei élet Jason Mraz: Lalalalovesongs

Jason Mraz: Lalalalovesongs

A Grammy-díjas dalszerző-előadó: Jason Mraz legsikeresebb romantikus felvételeinek gyűjteményével jelentkezik CD-n és LP-n a szerelmesek évszakaként elkönyvelt tavaszra.

Az idén negyvenötödik születésnapját ünneplő amerikai popsztár 2002-es debütáló ’Waiting for My Rocket to Come’ stúdióalbuma óta eltelt 20 éves karrierje során sokszoros platinaminősítést ért el korongjaival, és mind a hét kontinensen fellépett, eljutva egészen az Antarktiszig.

Az új „szerelmes korong” nyitódala Jason Mraz 2008-as „I’m Yours” című slágere, ami igazi örökzöldként ma már több mint kétmilliárd streammel büszkélkedhet. Az albumon továbbá olyan kedvencek kapnak helyet, mint az az „I Won’t Give Up”, a „Lucky”, és a „Have It All”.

A megjelenés megünneplésére az énekes-gitáros-dalszerő megosztott egy nosztalgikus „Remembrance” videót is „I’m Yours” címmel, amelyben meghitten előadja a zeneszámot és a mögötte meghúzódó történetet.

 „Annyira LaLaLaLuckynak érzem magam, hogy újra megoszthatom ezeket a szerzeményeket” – mondta Mraz. „A szerelem szinte állandó témája volt írásaimnak, és ez a lemez tovább erősíti a szerelmes életérzést.”