Kezdőlap Egészség Az ősi Tradicionális Thai Masszázs, mint az ízületi és mozgásszervi problémák alternatív gyógymódja

Az ősi Tradicionális Thai Masszázs, mint az ízületi és mozgásszervi problémák alternatív gyógymódja

Fazekasné Ibolya megvalósítva álmát, immár 12 esztendeje kínál masszázsterapeutaként magas színvonalú szolgáltatást a hozzá forduló vendégeknek. Példamutató vezérelvét – az emberek segítését, és az egészséges életmódra nevelését – követve, folyamatosan képezve magát többek között elsajátította a számtalan előnnyel járó tradicionális thai masszázs alkalmazását is. Az általa végzett alternatív gyógyászati kezeléssel enyhíthetőek a páciensek fájdalmai, így az egyénre szabott terápia során nagyságrendekkel javulhat a vendégek egészségi állapota.

Hatékony program

A tradicionális thai masszázs program tulajdonképpen egy adott protokoll szerint elvégzett nyújtó gyakorlatok sorozata, ahol a masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával fokozzuk. A nyújtó fogásoknak és pozícióknak köszönhetően megnyújtjuk, meghosszabbítjuk az összeszűkült, gyulladásos, sérüléses okokból deformálódott, megrövidült, kontraktúrás izmokat és szalagokat, és megpróbáljuk visszaállítani azokat az eredeti alap állapotra. A kezelés során minden izom tenyérnyomással van átdolgozva, az ízületek pedig ki vannak húzva illetve nyújtva. A terápiás hatás tulajdonképpen az ízületi és anatómiai optimalizációnak köszönhetően valósul meg. A testi harmonizáción túl az emocionális és mentális funkciók is egyensúlyba kerülnek, magasabb szintű energetikai állapot tapasztalható meg. Ez a terápia a kezelés végére képes megszüntetni az olyan testtartás problémákat, gyulladásos fájdalmakat, illetve mozgáskorlátozott állapotokat, amik hátterében ezek a kontraktúrák, megrövidülések állnak, ezért a program vége felé egy felszabaduló érzés jelenhet meg a vendégeknél. 

Példamutató vezérelv

 Mindig felemelő érzéssel tölt el, hogy a fáradtan, esetleg fájdalommal érkező vendégeim szinte újjászületve távoznak a kezelés után. A jövőben is a legfontosabb célkitűzésem, hogy szemlélet-formálással, az egészséges életmódra neveléssel tanítsam az embereket, hogyan tudják az egészségi állapotukat megőrizni és javítani. Személyre szabott, egyéni programmal állok kedves vendégeim rendelkezésére.

Fazekasné Rózsa Ibolya 

Információ és időpont egyeztetés:

Tel:06/20-448-21-40

E-mail: [email protected]

A szolgáltatás hétfői és csütörtöki napokon a kecskeméti FormaZona Sportközpontban (Izsáki út 2/D) is elérhető.