Kezdőlap Gasztro Akár lisztet is lehet készíteni ebben a a turmixgépbenA Sencor gépe ideális...

Akár lisztet is lehet készíteni ebben a a turmixgépben
A Sencor gépe ideális társ lehet a mindennapokban

Budapest, 2022. október 3. – Egy ideális turmixgép nemcsak gyümölcs- és zöldségitalok
elkészítésére használható, hanem akár pürék, vagy bébiételek elkészítésére is. De nem csak ezek a szempontok számítanak egy turmixgép kiválasztásánál. „Ha egy készülék nem elég hatékony, akkor elég hamar a szekrény mélyén, vagy egy jó magasan lévő polcon végzi, mert a felhasználó egyszerűen kiábrádul belőle” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor éppen ezért egy olyan turmixgépet fejlesztett ki, amely képes egyszerre sokféle igényt kielégíteni, ezáltal pedig ideális segítőtárssá válhat a mindennapokban. Az SBU 8850NP típusú készülék ideális lehet bébiételek, koktélok, levesek, hideg-meleg szószók, valamint egyéb ételek elkészítéséhez. Ráadásul a magokban, a gabonafélékben, valamint a diófélékben található nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri és tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és a zöldégeket is.

De mi teszi ennyire hatékonnyá a Sencor újdonságát? A készüléket 2000 wattos motorral szerelték, ami akár 33 ezer percenkénti fordulatszámra is képes. A felhasználók hétféle – smoothie, éltető koktél, smoothie extra, sauté leves, jégzúzás, diófélék és lisztek, valamint pulse/extra – program közül választhatnak igényeinek megfelelően. A hatékony szeletelést egy hatélű, kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, titán bevonattal ellátott kés teszi lehetővé. „A titánium bevonat meggátolja a baktériumok elszaporodását, ennek köszönhetően tökéletesen megőrződnek a gyümölcs- és zöldségitalokban, valamint a különféle levesekben és szószókban megtalálható tápanyagok, vitaminok és enzimek. Emellett segít elkerülni az elkészített ital oxidációját” – hívta fel a figyelmet Lucza András.

A turmixgép kétliteres kelyhe Tritan (PCTG) műanyagból készült, amely rendkívüli mértékben ellenálló a sérülésekkel, így például a karcolásokkal szemben. A tartály teljes mértékben BPA- mentes, azaz tökéletesen alkalmas bébiételek készítésére, emellett nem szívja magába a kellemetlen szagokat. A Sencor újdonsága ugyanakkor csendes működést kínál. „A nagy teljesítményű turmixgépek kellemetlen velejárója volt korábban a zajos működés. Az SBU 8850NP esetében ezt úgy ellensúlyozták, hogy egy zajcsökkentő fedéllel látták el, amely 20 százalékkal képes csökkenteni a működési zajt” – tette hozzá a Sencor SDA Divízójának vezetője.

A Sencor turmixgépe tehát ideálisnak bizonyulhat a konyhában, mert egyszerűbbé és gyorsabbá teheti a különféle italok, levesek, lisztek és szószok elkészítését.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti
portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.