Kezdőlap Kiemelt EGY ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK A RABLÓKAT 

EGY ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK A RABLÓKAT 

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy három fős hajléktalan bandát, akik bántalmaztak egy ceglédi férfit és elvették a hátizsákját.

Rablásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra tegnap 14 óra magasságában. Egy ceglédi férfi arról számolt be, hogy a pályaudvaron várt egy padon ülve, amikor korábbi ismerősei odamentek hozzá beszélgetni. A társalgást követően a bejelentő félrevonult az állomás melletti épülethez, hogy könnyítsen magán, azonban a férfiak követték. Először hátulról fejbe vágták, ököllel ütlegelték, és amikor a bántalmazott a földre került többször megrugdosták. Ezután elvették a hátizsákját, amiben mindösszesen egy guriga WC papír, nyírógép, zseblámpa és iratok voltak. A bűncselekmény után a banda tagjai távoztak a helyszínről.

A sértett értesítette a kecskeméti rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek. A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket keresni kezdtek. Az összehangolt intézkedések eredményeként a társaság tagjait egy órán belül előállították. Egy 55 éves ceglédi hajléktalant, egy 41 éves és egy 37 éves kecskeméti hajléktalant bűnügyi őrizetbe vettek csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük volt még egy 16 éves tinédzser, akit a nyomozók kihallgattak.