Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

Tegnap a nyomozók és járőrök 8 személyt fogtak el, és további 9 előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 3 óra 12 perckor egy 49 éves helybéli férfit vettek őrizetbe, mivel a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki vele szemben kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A kiskunhalasi rendőrök 9 óra 45 perckor egy 43 éves helybéli férfit vettek őrizetbe, mivel embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Soproni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki vele szemben.

A megyeszékhely rendőrei 13 óra 20 perckor egy 31 éves helybéli nővel szemben intézkedtek Kecskeméten. Vele szemben a Bajai Járásbíróság 10 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott közérdekű munkát nem dolgozta le.

Szabálysértési őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök egy 29 éves férfit. A helybélit 14 óra 35 perckor állították meg Kecskemét belterületén, miközben személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították.

Az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.  Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.