Kezdőlap Kiemelt PÁLYAORIENTÁCIÓS NAPON TOBOROZTAK

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAPON TOBOROZTAK

A kiskőrösi iskola diákjai érdeklődve hallgatták a rendőrök tájékoztatóját.

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai 2022. november 14-én délelőtt a kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban jártak. A pályaorientációs foglalkozáson közel 60 végzős diák vett részt.

A tanulók érdeklődve hallgatták a rendőröket, akik részletes tájékoztatást adtak a rendőri hivatásról, valamint a szerződéses határvadász szakmáról. Elmondták a felvételi követelményeket, meséltek az alkalmassági vizsgálatokról, később pedig készségesen válaszoltak a diákok kérdéseire.

Érdeklődésben nem volt hiány, várjuk a fiatalok jelentkezését a rendőrség kötelékébe!

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!