Kezdőlap Kiemelt PIACOKON TOBOROZNAK BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

PIACOKON TOBOROZNAK BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

Az egyenruhások részletes tájékoztatást adnak a hivatás iránt érdeklődők részére.

A Bács-Kiskun megyei toborzók az elmúlt napokban a kiskőrösi, kalocsai, mélykúti és a bajai piacra látogattak, de Kiskunhalason, a Magyarok Vásárán és Kalocsán, a buszpályaudvaron is jelen voltak. A rendőrök az érdeklődőknek tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. Holnap a kunszentmiklósi ás a bácsalmási piacon várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a toborzók kollégák.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!