Kezdőlap Kiemelt KUNSZENTMIKLÓSON „PIACOZTAK” A RENDŐRÖK

KUNSZENTMIKLÓSON „PIACOZTAK” A RENDŐRÖK

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök igyekeznek minden településre eljuttatni a bűn- és baleset-megelőzéssel kapcsolatos ismereteket. Persze az érdeklődők toborzási témában is kérhetnek tájékoztatást az egyenruhásoktól.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság szakelőadói – Bertók Rita r. főhadnagy és Gyimesi László r. őrnagy – a múlt pénteki napjukat a helyi piacon kezdték. A hideg reggel ellenére széles mosollyal várták azokat, akik bűnmegelőzési, baleset-megelőzési témában kérdéseket tettek fel nekik. Az egyenruhás kollégák szórólapokkal is készültek: vagyonvédelem, biztonságos internethasználat, trükkös lopás témakörökben nyújtottak segítséget azoknak, akik meglátogatták alkalmi standjukat.

A nyugdíjasoknak a legfontosabb, közérdekű telefonszámokat tartalmazó hűtőmágnest adtak, a fiatalabbak pedig a különböző hivatásos szolgálati formákról kaptak felvilágosítást.

A szóróanyagokat, amelyek segítségével az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról érdemes tájékozódni – eljuttatták a helyi középiskolákba is.

A képzésekkel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.