Kezdőlap Kiemelt SÜKÖSDI TOLVAJ AKADT A RENDŐRÖK HÁLÓJÁBA

SÜKÖSDI TOLVAJ AKADT A RENDŐRÖK HÁLÓJÁBA

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint több lopást is elkövetet az elmúlt hónapokban Sükösdön és Érsekcsanádon. 

Bejelentések érkeztek a Bajai Rendőrkapitányságra lopásról az év elején: egy sükösdi ház garázsából 3 láncfűrész tűnt el januárban, a következő hónapban pedig egy érsekcsanádi ház udvarából vitt el valaki egy segédmotorkerékpárt. Majd ismét Sükösdön tűnt fel az ismeretlen tolvaj, betörte egy lakóház bejárati ajtajának üvegét, és ellopott a lakásból egy játékkonzolt, számszeríjat, nyílpisztolyt, egy hatástalanított gépkarabélyt, valamint lőszereket.  

A nyomozók a beszerzett adatok és információk alapján beazonosították a lopások elkövetésével gyanúsítható 33 éves sükösdi férfit. A mielőbbi felkutatása érdekében elfogatóparancsot adtak ki, ami 2023. március 7-én eredményre vezetett: elfogták a tolvajt Sükösdön. A nyomozók gyanúja szerint a férfi további, a térségben elkövetett lopásokért is felelős lehet, ennek tisztázása folyamatban van. A bajai rendőrök a nyomozás során az eltulajdonított értékek közül egy láncfűrészt és a segédmotorkerékpárt megtaláltak, majd visszaadták tulajdonosaiknak.

A férfit kihallgatták a lopások miatt, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.