Kezdőlap Egészség Klaudetta Műköröm: nyári aktualitások

Klaudetta Műköröm: nyári aktualitások

A kecskeméti Klaudetta Műkörömépítés, Pedikűr, CALLUX 2021 januárjában nyitott meg a Hoffman János utca 5. szám alatt, az Amazon Tattoo tetoválószalonnal együtt.

A szalon aktuális tevékenységi köréhez tartozik a géllak kézre (50 perc-1,5 óra), illetve lábra (30-50 perc), azon belül is kétfajta technika áll rendelkezésre; a sima és erősített géllakozás. Az utóbbi nem sokban tér el az előbbitől, egy kisebb c ívet kap, mely különbséget eredményez anyag tekintetében.

Emellett van lehetőség bejelentkezni műkörömépítésre, azaz a köröm hosszabbítására (2-2,5 óra), elsősorban S-es, M-es méretben, vagy kérés esetén L-es, XL-es méretben is csináltathatnak körmöt a vendégek. A másik opció a műköröm töltése (1 óra 40 perc-2 óra, új vendégek esetén legfeljebb 2,5 óra), legtöbbször ugyanis a szalonban korábban készült körmök tartósságuk végett nem szoktak letörni.

A nyári időszakban nagy népszerűségnek örvendenek a virág, inda és pillangó mintás, valamint neonszínű és sellőporos körmök, de egyre több vendég teszi le voksát a baby boomer köröm mellett, mely a francia manikűr ombre változata, a köröm tövétől indulva – ahová gyakran kérnek szolidabb köveket is – halvány rózsaszínből színátmenet vezet a köröm végén lévő fehérség felé. Emellett számos más díszítőelem is elérhető Klaudettánál; krómpor, transzferfólia, csillám-és pigmentporok, valamint nyomdák – mindenféle színben, de gyakori még mind a 10 körömnél a matt fedőlakk kérése is.

A műkörömépítés és töltés mellett lábápolásra is bejelentkezhetnek a vendégek. Elsősorban esztétikai pedikűrt készít Klaudetta, de esetenként gombás körmöt is kezel. Legtöbbször CALLUX pedikűrt alkalmaz, amely szikementes pedikűr, de szükség esetén, ha kell, illetve a vendég kéri, szikés pedikűr is választható. A CALLUX pedikűr egy olyan gyümölcssavas hámlasztó kezelés, amely során szakszerűen eltávolításra kerül a bőrkeményedés, gél és reszelő által. A kezelés magőrleményes bőrradírozással és egy hidratáló talpmasszázzsal ér véget. A kezelés cukorbetegeknek, vérhígítót szedő vendégeknek is kifejezetten ajánlott, mivel itt nincs vérzést okozó, éles eszköz. A bőrkeményedés számos ok mellett, legtöbbször a nem megfelelő méretű, formájú cipőhasználatból, olykor a rossz testtartás miatti testsúlyáthelyezés miatt is kialakulhat. A CALLUX kezeléssel mindez könnyedén és fájdalommentesen eltávolítható.

Klaudetta minden kedves vendéget nagy szeretettel vár a szalonba, nyáron, de akár az év bármely napján, hogy csodaszép géllakkos körmökkel kiegészítve a lábápolás által formába hozhassák és megpihentessék fáradt végtagjaikat.

Klaudetta Műkörömépítés, Pedikűr, CALLUX

Hoffman János utca 5.

Tel.: 06/30-199-1004

Facebook: (10) Facebook