Kezdőlap Fejlesztés Borvörös kávéfőzőt dob piacra a Sage

Borvörös kávéfőzőt dob piacra a Sage

Budapest, 2023.december 5. – A prémium minőségű konyhai gépeiről ismert ausztrál márka, a Sage vadonatúj kávéfőzőt dobott piacra Magyarországon. A SES876 RVC készülék elsősorban azoknak készült, akik szeretik úgy elkészíteni otthon a kávékölteményeket, akárcsak a baristák. A szokásos szürke, vagy fehér kávéfőzők helyett viszont az élénkebb színeket kedvelik.

A Sage borvörös kávéfőzője elegáns letisztult megjelenéssel büszkélkedhet. Nincs olyan konyha, vagy háztartás, ahol ne vonzaná magára egyből a vendégek tekintetét. „Élénk színe miatt könnyen felhívja magára a figyelmet, de nagy tudásának köszönhetően végig az érdeklődés középpontjában marad” – jegyezte meg Gozony Gergő, a Sage termékmenedzsere.

Az újdonság a SageSES 876 Barista Express Impress borvörös színű változata. Ez a gép eredetileg tavaly mutatkozott be a magyar piacon és akkor számos fontos újítást hozott magával. Kialakítását tekintve klasszikus egykaros kávéfőzőnek tekinthető, amely mindig optimális mennyiségű kávéőrleményt készít elő. Mindemellett professzionális hőmérséklet-szabályozással, továbbá optimális víznyomással üzemeltethető.

Minek köszönhető a Sage borvörös kávéfőzőjének precizitása? A SES876RCV pontosan kijelzi a kávéőrlemény mennyiségét. Amennyiben egy adaghoz kicsit többre, vagy kevesebbre van szükség, abban az esetben az intelligens adagolórendszer automatikusan korrigálja azt. Egyúttal pedig megjegyzi az utolsó adagot és a tömítés eredményét és úgy állítja be, hogy legközelebb a tökéletes adagot érje el.

„Ugyancsak az optimális kávékészítést szolgálja, hogy a SES 876 kávéfőző 10 kilogramm nyomáserősségű temperálást biztosít, ezáltal az ideális mértékben tömöríthető össze a kávéőrlemény” – emelte ki a Sage termékmenedzsere. A megfelelő végeredmény érdekében a készülék 9 baros nyomás mellett, 93 fokos vízhőmérsékleten főzi le a kávét. Ennek köszönhetően az elkészített eszpresszó krémje karamella színű és habos lesz.

A cortado, latte, vagy cappucino elkészítéséhez pedig a SES 876 gőzkarja szolgál, amellyel 130 fokos hőmérsékleten selymes és könnyed mikrohab állítható elő. A készülék teljes mértékben rozsdamentes acélból, 250 grammos kávébabtartállyal, valamint 2 literes víztartállyal készül.

A SES876 RCV típusú borvörös kávéfőzővel tehát ugyanolyan precízen készíthető kávé, mint mondjuk az inoxos társával. A felhasználók így bármikor kedvükre állíthatnak elő otthon eszpresszót, lattét, vagy capuccinót.

Sage

A Sage márka 2018-ban váltotta fel a Catler márkanevet, de az innovációs és gyártási háttér nem változott. A prémium kialakítású kisháztartási gépek hazája továbbra is Ausztrália, azon belül a Breville-csoport, amely minden egyes készülék megalkotásakor a hosszú élettartamot és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzetét tartja szem előtt. Ez teszi a Sage készülékeket időtállóvá és klasszissá, legyen szó grillezésről, mixelésről, vagy kávéfőzésről.