Kezdőlap Zenei élet Best of The Corrs (2023 Expanded Edition)

Best of The Corrs (2023 Expanded Edition)

Az ír családi vállalkozásként világkarriert befutott The Corrs legjobb dalaiból készített átfogó válogatással jelentkezik kiadójuk: a Warner.

A The Corrs 1990-ben alakult meg Dundalk-ban. A Corr testvérek alapították, akiknek már a szüleik is muzsikáltak kis kocsmákban. Jim és Sharon már akkor elkezdtek zenélni, amikor Andrea és Caroline még iskolába járt. Később összeálltak egy családi együttessé. Első nagy sikereiket 1990-től 2006-ig érték el, aztán kisebb kihagyás után 2015-ben újra hallattak magukról – és a sikerszériájuk napjainkig is tart.

Ennek a világsikernek ékes bizonyítéka a most megjelentetett válogatás is, mely első ízben lett elérhető vinylen: még pedig két aranyszínű LP formájában. Emellett természetesen megjelenik kibővített 2 CD-s verzióban is: softpack csomagolásban került a boltokba – tőlük eddig még nem hallott. extra dalokkal.

Ez az újonnan kiadott gyűjtemény a remixek mellett ugyanis most három új dalt is tartalmaz, amelyeket Christine McVie, a Fleetwood Mac egykori tagjának munkássága előtti tisztelgésként rögzítettek. A zenekar ugyanis felvette az 79 éves korában: 2022. novemberében elhunyt angol énekeső három nagy sikerét – a Little Lies, az Everywhere és a Songbird klasszikusok gyönyörű új verzióit.

 A dalok sorrendje:

1 CD

Would You Be Happier?

So Young (K Klass Remix)

Runaway

Breathless

Radio (Mtv Unplugged Version)

What Can I Do (Tin Tin Out Remix)

The Right Time

I Never Loved You Anyway

Irresistible

Forgiven, Not Forgotten

2 CD

Lough Erin Shore (MTV Unplugged Version)

Only When I Sleep

Love To Love You

All The Love In The World (Pop Remix)

Everybody Hurts (MTV Unplugged Live Version)

Give Me A Reason

Dreams

Make You Mine

Little Lies

Everywhere

Songbird

(KJJR)