Kezdőlap Fejlesztés A kedvenc italát is elkészíti ez a vadonatúj készülék

A kedvenc italát is elkészíti ez a vadonatúj készülék

SENCOR

Budapest, 2024. február 23. – Magyarországon az eszpresszó számít az egyik legnépszerűbb kávénak, a Sencor újdonsága azonban minden bizonnyal új távlatokat nyithat a szenvedélyes kávéfogyasztók számára, mert lágyabb és selymesebb ízvilágot képviselő kávéköltemények is elkészíthetők vele odahaza.

A SES 9301WH típusú automata kávéfőző egyesíti magában a Sencor kiemelkedő tapasztalatait a kávéfőzők fejlesztése és gyártása terén, valamint a legújabb technológiákat, amelyek megállíthatatlanul törnek be az élet minden területére. Az újdonságot kompakt kialakítás jellemzi, a készülék ugyanis 34 cm magas, 22 cm széles és 46 cm mély. Csak arra vár, hogy elfoglalhassa az őt megillető helyét a konyhapulton.

Az új automata kávéfőzőt sallangmentes dizájnnal alkották meg, ami mellőzi a felesleges elemeket, továbbá a tisztaságra, az egyszerűségre és a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. „Megalkotásakor a letisztult vonalvezetés és a praktikusság került előtérbe. Vezérlését az érintőképernyős, intuitív LED-kijelző teszi végtelenül egyszerűvé” – emelte ki Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

Többféle kávétípushoz
A kávékészítésnek mostantól csak a fantázia szabhat határt. A Sencor újdonsága kitágítja a kávérajongók horizontját és valódi flow élményt teremt a kávékészítésben örömüket lelők számára. Ezzel a kávéfőzővel ugyanis egyetlen érintéssel készíthető eszpresszó, hosszú kávé (lungo), americano, de a csatlakoztatható 300 ml-es tejtartály révén tejeskávé, capuccino, vagy akár latte is előállítható vele tökéletes mikrohabbal. „Ha valaki rendszeresen fogyaszt ilyen kávékat, akkor minden bizonnyal örömét fogja lelni abban, hogy az EasyConnect tejtartály akár hűtőben is tárolható” – tette hozzá Lucza András.

Út a tökéletességhez
A kompromisszumok nélküli ízélmény érdekében a Sencor újdonságába beprogramozták a tökéletes kávékészítés titkát. Ennek egyik fontos eleme a Thermoblock-fűtőrendszer, amely minden kávéféleség esetében biztosítja a megfelelő vízhőmérsékletet, ami az eszpresszó esetében például 90 Celsius fokot jelent.

A tökéletes kávé elkészítésének másik fontos kritériuma a megfelelő nyomás. A Sencor újdonsága az előfőzést először alacsony nyomáson hajtja végre, hogy kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön. Ezután pedig teljes nyomáson átfolyik a víz a kávén. Ez az eljárás biztosítja, hogy mindig, minden időben tökéletes illattal és ízvilággal rendelkező kávéköltemények kerüljenek a csészékbe, üvegpoharakba, vagy bögrékbe. A Sencor újdonsága esetén a maximális nyomás 19 bar lehet.

A készülék kávétartálya 200 gramm friss kávébabbal tölthető fel, de akár őrölt kávéval is
működtethető. A felhasználók minden bizonnyal nagyra fogják értékelni a kávéerősség állítás lehetőségét (7 g, 8 g, vagy 10 g), valamint azt, hogy ez a kávégép egyszerűen tisztán tartható: csepptálcáját egy mozdulattal ki lehet törölni, de a kávézacc tartályának ürítése is megoldható egy szempillantás alatt.

A Sencor újdonsága nemcsak fehér (SES 9301WH), hanem fekete színben is elérhető (SES 9301BK) a magyar piacon.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.

#