Kezdőlap Fejlesztés Ezek a készülékek lehetnek a segítségünkre a tavaszi nagytakarításban

Ezek a készülékek lehetnek a segítségünkre a tavaszi nagytakarításban

1256221315

Budapest, 2024. március 25. – A tavaszi nagytakarítás az otthon rendbetételének és felfrissítésének ideje. „Szerencsés, ha még az ünnepek előtt el tudjuk végezni. Érdemes legalább egy napot szánni rá és akkor biztosan nem felejtünk ki egyetlen részt sem” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

A tavaszi nagytakarításra érdemes előre felkészülni. Javasolt összeírni a feladatokat és összeszedni minden fontos eszközt, hogy a takarításra kijelölt napon már ne kelljen elmenni semmiért a boltba. A Sencor most összegyűjtött néhány készüléket, amelyeknek nagy hasznát lehet venni a tavaszi nagytakarítás idején.

Precíz porszívózás

A rendrakás nem lehet teljes egy alapos, minden sarokra kiterjedő porszívózás nélkül. Ebben hatékony segítséget nyújthat a Sencor SVC 9829WH típusú 3 az 1-ben készülék, amely 550 wattos digitális motorral van ellátva. A nagy teljesítményű 28,8V-os, 3000 mAh kapacitású lítiumion akkumulátornak köszönhetően akár 70 percen keresztül is működtethető, töltése pedig 5,5 órát vehet igénybe.

Működési idejét nagyban meghatározza, hogy milyen fokozatban van használva. Az automatikus üzemmód mindig optimális teljesítményt biztosít a padló típusának és az észlelt porkoncentrációnak megfelelően. A turbó fokozat pedig az erősen szennyezett területek tisztítását teszi lehetővé. Bármerre is járjon a porszívó, a szívófejébe épített LED-világításnak köszönhetően egyetlen porszem sem maradhat észrevétlen.

A készüléket a tartozékok széles kínálata (résszívó, bútor- és kárpit szívófej, Cat&Dog Mini fej) teszi igazán sokoldalúvá. A háromszintű HEPA-szűrőrendszer révén a porszívóból csak tiszta levegő távozhat. A könnyedén tisztítható és elmosható szűrők tökéletesen felfogják az allergéneket. Fél literes portartálya is egyszerűen üríthető és tisztítható.

Porgyűjtő edénnyel ellátott robotporszívó

„Ha valaki inkább szeretné a porszívózásra szánt időt másra fordítani, akkor ideális megoldás lehet a Sencor SRV 6485BK robotporszívó, amely minden padlótípussal könnyedén elboldogul” – hívta fel a figyelmet Lucza András. 7,5 cm-es magassága révén ez a robotporszívó könnyedén elfér a bútorok alatt és a kisebb szintkülönbségekkel is megbirkózik. Precíz és tökéletes tájékozódásáról a giroszkópos navigáció gondoskodik.

A készülék egy feltöltéssel 140 percen keresztül üzemeltethető. A felhasználók négyféle porszívózási teljesítmény és háromféle nedves törlési fokozat közül választhatnak. Nemcsak távirányítóval, hanem okostelefonokra telepíthető Sencor Home alkalmazással is irányítható. Így aki szeretné, az akár már a munkahelyéről is elindíthatja a tavaszi nagytakarítást. Egy érintéssel, kényelmesen.

Az újdonság külső porgyűjtő tartállyal is rendelkezik, amely a fali töltőegység része. Mindez lehetővé teszi a porszívó számára, hogy automatikusan kiürítse a saját portartályát akkor, ha az megtelik.

Hatékony ablaktisztítás

Az ablakokra lerakodó szennyeződések eltávolításához ideális megoldás lehet egy akkumulátoros ablaktisztító. „A Sencor SCW 3001YL típusú géppel makulátlanul tiszta, csillogó üvegfelületeket teremthetünk, mert a készülék nem hagy maga után csíkokat vagy lerakodásokat” – emelte ki a szakember.

A szemet gyönyörködtető eredmény érdekében először fel kell tölteni a 200 ml folyadék tartállyal ellátott, 2 az 1-ben mop és permetező eszközt, majd a tisztitószerrel beborított üvegfelületeken csak végig kell húzni a gumis éllel ellátott ablaktisztítót. Ez egyfelől összegyűjti a szennyezett vizet, másfelől pedig cseppmentes tisztítást hajt végre. A lítiumion akkumulátora révén akár 20 percig is üzemeltethető és nemcsak ablakok, hanem tükrök, fali csempék és zuhanykabinok oldalainak tisztítására is bevethető.

Tisztítás a gőz erejével

A hatékony és vegyszermentes takarítás alternatívája lehet a Sencor SSC 3001YL típusú gőztisztító, amely számos feladatra alkalmazható. A készülék 350 ml tartályában lévő vizet 2,5 perc alatt melegíti fel.

A kiegészítő és könnyedén csatlakoztatható fejek révén szinte minden felület – fürdőszobai és konyhai csempék, ablakok, tükrök, sütők, grillek – tisztítására ideális. Sőt, akár a kanapék, fotelek és az autók kárpittisztítására is bevehető. Használat közben a gőz erejével a baktériumok 99% százalékát elpusztítja és nem hagy maga után csíkokat, vagy lerakódásokat.

A tavaszi nagytakarításnak tehát nem kell stresszel járnia, ma már számos olyan készülék áll rendelkezésre, amelyekkel gyorsan és hatékonyan elvégezhető ez a feladat.

A SENCOR-ról

A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.