Kezdőlap Kecskemét ILLATOS MOGYORÓKRÉMTOLVAJ 

ILLATOS MOGYORÓKRÉMTOLVAJ 

A kecskeméti nyomozók három lopással gyanúsítanak egy 23 éves helybélit, aki parfümöt és édességet is lopott néhány megyeszékhelyi boltból.

Egy egész tálcányi – azaz 12 üveg – mogyorókrémmel akart fizetés nélkül távozni egy belvárosi élelmiszerüzletből 2024. március 3-án délelőtt egy férfi, de az egyik eladó észrevette. A tolvaj futásnak eredt, azonban egy szolgálaton kívüli katona utánament, elfogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A közel 20 ezer forintnyi zsákmány így visszakerült a helyére.

A fiatalembernek nem ez volt az első ilyen ügye. Még tavaly szeptemberben kétszer „látogatta meg” ugyanazt a drogériát, ahonnan összesen közel 100 ezer forint értékben vitt el drága parfümöket. Idén januárban pedig egy áruházból több tábla csokit próbált meg ellopni. Ebből a boltból egy lezárt kasszán keresztül akart lelépni, de észrevették és feltartóztatták az üzlet dolgozói.

A 23 éves kecskeméti lakost a nyomozók jelenleg három lopással gyanúsítják. Ellene azonban több, hasonló módszerrel elkövetett vagyon elleni jogsértés miatt is van folyamatban eljárás, ezért őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.