Kezdőlap Fejlesztés Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Modern white brick coworking office interior with furniture, equipment and city view with sunlight. 3D Rendering

Az Epson AM-C400 és AM-C550 a legújabb áttörést jelentik az állófejes tintasugaras technológia méretcsökkentésében

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es

formátumban.

A bevezetéssel az Epson már meglévő A4-es tintasugaras nyomtatócsaládja bővül, és ideális megoldást kínál a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő felhasználóknak. A partnerek számára könnyen karbantartható, nyereséges megoldást jelentenek, ezzel támogatva a fenntarthatósági törekvéseket.

Nagy nyomtatási és szkennelési sebességgel (nyomtatásnál akár 55 oldal/perc, beolvasásnál 100 oldal/perc), nagy papírkapacitással és akár 31 500 oldalas nagy kapacitású tintapatronokkal büszkélkedhet, így mindkét nyomtató fokozott termelékenységi előnyöket biztosít; a továbbfejlesztett színes érintőképernyős felhasználói felületnek köszönhetően pedig a kezelés gyors és egyszerű.

A kialakításukhoz használt "C" alakú papírútnak köszönhetően a nyomtatók helyigénye csökkent, így kategóriájukban a legkisebbek közé tartoznak, és ideálisak olyan környezetben, ahol nagy megbízhatóságú, termelékeny eszközre van szükség, de a hely korlátozott.

Tőrös Gáspár, az Epson Europe magyarországi képviselője szerint: ˝A termékcsalád bevezetésével megszüntetjük a termékkínálatunkban lévő űrt, és a teljes irodai tintasugaras termékcsalád előnyeit kínálhatjuk. Ezek az A4-es modellek kibővítik AM-C családunkat, és az AM-C A3-as modellekhez hasonló szintű lenyűgöző termelékenységet biztosítanak, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva a megosztott felhasználói felületnek köszönhetően, de kisebb helyigénnyel.˝

A nagy nyomtatási sebesség, a megbízhatóság és a kis helyigény párosul az Epson hőmentes tintasugaras nyomtatóktól elvárt alacsony energiafogyasztással és hulladékmennyiséggel, amely tovább támogatja a fenntarthatósági törekvéseket, és meggyőző alternatívát kínál a hagyományos lézernyomtatókkal szemben.

További információ:

Balázsy Panna

+36 30 203 6111

Next9 Communications

Partner of What’s next

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén. Célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásaival túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu