Kezdőlap Zenei élet Billie Eilish: Hit Me Hard And Soft

Billie Eilish: Hit Me Hard And Soft

Megjelent Billie Eilish várva várt harmadik stúdióalbuma: a HIT ME HARD AND SOFT a Darkroom/Interscope Records gondozásában.

A többszörös Grammy- és Oscar-díjas szerzőpáros, Billie Eilish és FINNEAS pályafutásuk során az eddigi legizgalmasabb mérföldkőhöz értek a HIT ME HARD AND SOFT megjelenésével: olyan sokszínű albumot tártak elénk, amely dalai meglepően különböznek, mégis tökéletes harmóniában építkeznek egymásra.

Az LP az érzelmek teljes spektrumába repíti, és különböző műfajokon áthidaló utazásra invitálja a rajongókat, ezért az élményért pedig érdemes az elejétől a végéig, teljes egészében meghallgatni a korongot. A HIT ME HARD AND SOFT pontosan olyan hatást kelt, amelyet a cím is sugall: a szövegek és a hangzásvilág keményen és lágyan ütnek egyszerre, nem várt módon mossák össze a műfaji határokat, valamint a trendekkel is erősen szembeszállnak. Billie ezúttal is testvérével készítette új albumát Los Angelesben, és ahogy már megszokhattuk tőlük, ismét FINNEAS látta el a produceri feladatokat.

A megjelenést különleges albumhallgató események előzték meg: 16 000 rajongó a brooklyni Barclay Centerben, 13 500 fan pedig a Los Angeles-i Kia Forumban élvezhette Billie Eilish újdonságát.

A HIT ME HARD AND SOFT már minden digitális platformon elérhető, a hamarosan boltokba kerülő fizikai formátumok pedig 100%-ban újrahasznosítható anyagok felhasználásával készültek!

Az énekesnő hamarosan világkörüli turnéra is indul. A HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR Észak- Amerikában startol szeptemberben, a produkció 2025-ben Európában és Ausztráliában is látható lesz.

Fotó és albumborító: William Drumm