Kezdőlap Kecskemét Esély Munkaruházat: Garancia a minőségi munkaruházatra

Esély Munkaruházat: Garancia a minőségi munkaruházatra

A kecskeméti Esély Munkaruházat változatos, minőségi, főképp magyar gyártású termékeivel immáron huszonnegyedik esztendeje biztosít lehetőséget azon személyek számára, akiknek a hivatásuk megkívánja a munkaruházat viselését, valamint a munkavédelmi eszközök alkalmazását.

Az évek során a megbízhatóságáról, illetve a minőségi kínálatáról elhíresült, a térség egyik legnagyobb munkaruházati és munkavédelmi eszközöket forgalmazó üzlete, az Esély Munkaruházat folyamatos fejlődését nem csak a gyors, megbízható és precíz munkavégzésnek, valamint a széles választékban elérhető készletpalettának, hanem a kimagasló viszonteladói hálózatnak is köszönheti.

A vállalkozás ugyanis hosszú ideje folytat nagykereskedelmi tevékenységet. A hatalmas raktárkészlet lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást, készlethiány esetén pedig az egy héten belüli rendelés lebonyolítását.

Az Esély Munkaruházat üzlete esélyt ad a minőségi magyar termékek elérésére.
A széleskörű férfi-női kínálat között nem csak speciális munkaruházatot, munkaköpenyeket, védőlábbeliket, papucsokat, fejvédőket, hallásvédőket, kesztyűket, légzésvédőket, szemüvegeket, szerszámostáskákat, zuhanásgátlókat és egyéb – a biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen – eszközöket, hanem szabadidős tevékenységekhez hasznos termékeket, magyar készítésű ruhákat, cipőket, törülközőket, vagy akár ágyneműket is vásárolhatunk.
Az üzletben nagy népszerűségnek örvendeznek a kiváló minőségű Joma sporttermékek is.

 

Válaszd az Esély Munkaruházat üzletét és adj Te is esélyt a minőségnek!

Esély Munkaruházat
6000 Kecskemét,
Szent Miklós u. 21.
Tel: 76/ 326-346, 30/ 9032 – 678
www.eselymunkaruhazat.hu
[email protected]

Nyitva tartás:
H-P: 8-17 óráig
Szo: 8-12 óráig