Kezdőlap Események Út az allergiamentes élet felé – Az első BRT kezelés

Út az allergiamentes élet felé – Az első BRT kezelés

 

Az elkövetkezendő hetekben egy cikksorozattal jelentkezünk, amelyben végig követjük S. Gábor (21) BRT kezeléseit, amelyet Terenyták Gabriella végez el a Kunigunda Sószobában.  A következőekben az első kezelés részleteit mutatjuk be.

 

„Szeretném, hogy az emberek teljes életet tudjanak élni. Tudom, hogy mennyire meg tudja keseríteni egy ember életét bármiféle allergia, nemtől, kortól függetlenül. A bioreguláció, azaz az életfolyamatok szabályozása, nem csak rövid távú megoldást biztosít az allergia legyőzésében, hanem akár örökre is megszabadulhatunk tőle.

Rengeteg féle allergia létezik, minden ember másként reagál egy-egy kiváltó okra. Első sorban meg kell tudnunk, hogy az adott személy mire allergiás, mi az allergén, amely kiváltja az allergiás reakciót, hiszen ilyenkor a szervezet tiltakozik valami ellen.

A szervezet egy vagy több anyagra másképpen reagál, mint normális esetben. Az immunrendszer legyengülése is nagy gondot szokott okozni, hiszen ilyenkor nem képes normál módon védekezni, hogy fokozott mennyiségben állítson elő antitesteket. A szervezet beindítja az öngyógyító és védekező képességét, hogy megszüntesse a problémát, így amikor allergén anyag kerül a szervezetünkbe, akkor hisztamin szabadul fel, amely a kínzó tüneteket okozza.  A biorezonancia terápiával az allergia tünetei nullára csökkenthetőek, kiolthatóak mellékhatások nélkül. A biorezonanciális allergiakioltás azonban nem csak pollenre, hanem gyakorlatilag minden fizikai jellegű allergiára alkalmazható, ha megvan az allergén anyag. Rendkívül fontos, hogy a kezelések teljes mértékben mellékhatásoktól mentesen történik.” –Terentyák Gabriella.

Gábortól elsősorban a tüneteket, saját allergiás tapasztalatait kérdeztem.

S.G.
3-4 éves korom óta gyötör az allergia. Szénanátha, pollen, állati szőr, gyümölcs allergia. Amikor például megeszek egy almát, akkor rendkívül viszket a torkom, és könnyezik a szemem. A pollen időszakban viszont minden nap, többször is kijön az allergiám, ilyenkor nagyon sokat tüsszögök, folyik az orrom vagy éppen bedugul, kapar a torkom és viszket, illetve könnyezik a szemem. Ezek akadályoznak a munkámban, a magánéletemben. Már-már félek egy almát vagy bármilyen gyümölcsöt megenni, mert tudom, hogy utána ki fog jönni az allergiám.

T.G.
A szezonális allergia nátha, vagy is a szénanátha valóban ezekkel a kellemetlen tünetekkel jár, amelynek kiváltó oka különböző virágporok, pollenek, gombaspórák lehetnek. Az allergiás szezon már február végén elkezdődhet, hiszen a kora tavasszal virágzó fák (mogyoró, kőris, éger, nyír) pollenjei már munkához látnak. Ezután pedig kezdetét veszi az április végétől egészen júliusig tartó „fűszezon”, amikor is a komócsin, csomós ebír stb. pollenjei váltják ki az allergiás reakciókat. Hazánkban a parlagfű kiemelten súlyos problémát jelent, mivel az egész ország területén nagy mértékben elterjedt. A parlagfű augusztustól egészen október végéig pollinál.
Bizonyos élelmiszerek és pollenek között úgynevezett keresztreakciók fordulhatnak elő, amely azt jelenti, hogy egy-egy pollenre érzékeny betegre különböző gyümölcsök is produkálhatnak allergiás reakciókat.

Ekkor Gábortól megkérdeztem, hogy szed-e valamilyen gyógyszert.

S.G.
Régebben szedtem, de ahogy idősebb lettem rájöttem, hogy attól, hogy gyógyszereket szedek nem múlik el az allergiám. Több fajta tablettát is kipróbáltam, különböző immunerősítőket is, de egyik sem hatott hosszútávon. Így már lassan 3 éve nem használok semmilyen gyógyszert. Két évig folyamatosan fulladtam is, így ekkor nagyon rövid ideig, csak pár napig szteroid alapú gyógyszert szedtem. Meg kellett tanulnom az allergiámmal  együtt élni, de jobb lenne nélküle.

T.G.
Igen, valóban vannak olyan készítmények, amelyek képesek enyhíteni az allergiás panaszokat, de azonban csak a tünetek ellen hatnak, de nem szüntetik meg a kiváltó okot. Sajnos a gyógyszerek szedése mellett esetleges mellékhatások is előfordulhatnak.

Gábort ekkor megkértem, hogy feküdjön fel az asztalra, helyezze magát kényelembe. Az arcához Bioptron lámpát tettem, majd a hasára és a két lábára csatlakoztattam a BRT tapaszt. Májméregtelenítést, légúti tisztítást, immunrendszer erősítést, illetve egy általános allergia kezelést indítottam el, amely 40 percig tartott.

 T.G.
Mindig a méregtelenítéssel és a szervek megtámogatásával kezdjük, hogy a máj, a vese, az emésztőrendszer és az anyagcsere jól működjön. A kezeléssel aktiváljuk a nyirokkeringést, ami a hajszálereken keresztül oxigént visz a szervezetbe, és kisöpri a lerakódott méreganyagokat. Ez nagyon fontos az öngyógyulás beindításához.

A kezelés alatt Gábornak bemutattam a BRT rendszert.

T.G.
Amikor bekerül szervezetünkbe az allergén anyag, akkor diszharmonikus rezgéseket bocsátunk ki, így ha ezekre a rezgésekre ellentétes rezonanciájú hullámokat bocsájtunk, akkor kioltjuk őket, ezzel a harmonikus hullámokat erősítjük, mivel támogatjuk a sejtek egészséges működését. Ha a sejtek hibás elektromágneses kommunikációját kioltjuk, akkor a betegség valódi oka szüntethető meg. Ez teljesül az allergiánál is. Egy szóval ezekkel a kezelésekkel felkészítjük a szervezetet arra, hogy például a pollent ne tekintse allergén anyagnak, így szüntethető meg akár örökre az allergia, mellékhatásoktól mentesen.

Időközben Gábort megkérdeztem, hogy érzi magát, mit tapasztal.

S.G.
Megnyugtató, kellemesen pihentető. Kidugult az orrom. Külön öröm, hogy ez egy fájdalommentes kezelés.

T.G.
Igen, ez így van, a kezelés alatt nyugodtan lehet pihenni, relaxálni. A BRT egy teljesen fájdalommentes kezelés, egy olyan módszer, amelynek nincs mellékhatása, kismamák, csecsemők, idősebbek egyaránt igénybe vehetik, szívritmus szabályozó vagy bármilyen implantátum esetén is alkalmazható.

Gábor megkérdezte, hogy hány kezelés kell, ahhoz, hogy az allergia többé ne okozzon problémát.

T.G.
Természetesen egy kezelés nem tudja helyrehozni a kialakult állapotokat. A kezelések gyakorisága a pácienstől és a betegségtől is függ. Van, akinek 8 alkalom is elég, de van, akinek 3-6 hónap is kell ahhoz, hogy végleges eredményt hozzon a kezelés, a sejtek ugyanis ennyi idő alatt épülnek újjá.

A kezelés véget ért, Gábor leszállt az ágyról.

S.G.
Kipihentnek érzem magam, egy kicsit el is aludtam, az orrom is kidugult.

 Véget ért az első kezelés, a következő részben pedig egy újabb kezelés menetét meséljük végéig, a tapasztalatokkal és további ismertetésekkel.