Kezdőlap Események A Momentum is képviselteti magát a Hírös Hét keretein belül

A Momentum is képviselteti magát a Hírös Hét keretein belül

Magyarország egyik legrégebbi regionális fesztiváljaként tartják számon az idén 81. alkalommal megrendezett kecskeméti Hírös Hét fesztivált, ahol augusztus 24-én, csütörtökön a külföldről hazatérő fiatalok által alapított Momentum is képviselteti magát egy-egy kötetlen beszélgetés keretében.


A Hírös Héten való kitelepüléssel az a célunk, hogy ismételten találkozzunk a helyi és környékbeli lakosokkal, majd egy szabad eszmecsere keretében megvitassuk a helyi problémákat és együtt keressünk azokra megoldást. A kecskeméti és a környékbeli alapszervezetek mellett velünk lesz majd Soproni Tamás elnökségi tag, illetve Dukán András Ferenc is, aki matematika és etikus vállalkozói ismereteket oktató tanárként nem csak a Momentum oktatási programjának, hanem immár a párt elnökségének is szerves tagja. – nyilatkozta Bodrozsán Alexandra, a helyi alapszervezet elnöke.

A párt tagjai egyébként nemrég létrehozták a Cselekvési Körei (https://cselekveskorei.hu) internetes platformot, amelyet augusztus 20-án, Budapesten mutattak be az államalapítást ünneplő eseményük keretében az A38 Hajón.



A honlapra ezentúl bárki beküldheti a lakóhelyén felmerülő problémákat, hogy a tagokkal összefogva, közösen találjanak azokra megoldást önkéntes munka, pénzbeli támogatás, vagy akár tárgyi adomány keretében.

A Momentum tagjai 18:30-tól lesznek megtalálhatók a fesztiválon, ahol – elmondásuk szerint – különböző frissítő italokkal kedveskednek majd az embereknek.