Kezdőlap Hírek Februári Éjszakai Forgatag

Februári Éjszakai Forgatag

2019. február 22-én tartotta az Éjszakai Forgatagot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

A szokásos versenyek mellett előadást tartott Tóth Zsuzsa az önkéntességről, mesélt arról milyen munkákat végzett és szebbnél-szebb helyekre látogatott már el az önkéntességnek köszönhetően.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol Nagy Gábor bizonyult a legjobbnak, őt követte Tóth Álmos, majd a 3. helyen Nagy Balázs.

A darts versenyben Nagy Gergő zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Dudás Sándor, a harmadikon pedig Tóth Zoltán.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. A csocsó mérkőzések győztese a Novák Laura – Polk Anita páros lett, míg 2. helyen Tóth István és Tóth Zoltán, 3. helyen pedig Czinkus Gábor és Szűcs Bence zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriájának élén Papp Norbert végzett, másodikként Nagy Gábor, míg harmadikként Baranya Imre „futott be”. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Tóth Zoltán, Mayer László ezüstéremmel, Czinkus Gábor pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A Márciusi Éjszakai Forgatag a szokásos menetrend szerint, a hónap utolsó péntekjén 03. 29-én lesz, 17-24 óráig. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus