Kezdőlap Partnereink Egyedülálló kínálat felnik és gumiabroncsok terén

Egyedülálló kínálat felnik és gumiabroncsok terén

Szappanos Elek már régóta tevékenykedik az autós szakmában, ahol mára már nagy ismertséggel, elismertséggel rendelkezik. Komoly szakmai múlttal működteti vállalkozását, s tulajdonképpen a hobbijának is tekinthető az autókkal kapcsolatos teendők ellátása. Cége fő profilja az alumínium kerekek, lemezkerekek és gumiabroncsok forgalmazása. Egyedülálló kínálattal, márka független, gazdag választékkal, szép és biztonságos termékekkel állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Főleg személyautók tulajdonosai keresnek fel bennünket, de gyakran előfordul, hogy mezőgazdasági gépekre, kamionokra, s különböző speciális járművekre is vásárolnak nálunk gumiabroncsot. Állandóan van valamilyen igénybe vehető akciónk – még prémium kategóriában is – akár felnikre, akár a gumiabroncsokra vonatkozóan. Bármilyen gumi iránti igényt igyekszünk mihamarabb teljesíteni, s örömmel mondhatom, hogy a megye egész területéről rendelkezünk ügyfelekkel. A teljesség igénye nélkül megemlítenék néhányat a forgalmazott márkáink közül:Yokohama, Kleber, Falken, Barum…stb. Itt jegyezném meg, hogy minden gyártó különböző időre szóló garanciát vállal a termékére. Az a tapasztalatunk, hogy nem mindig a legdrágább gumik a legjobbak is egyben.

Ügyfeleink szaktanácsadásért is bátran fordulhatnak hozzánk, valamint a gumik, felnik állapot felmérését szintén vállaljuk. Könnyen kiszűrhetőek ilyenkor a hibák, s így elkerülhetővé válnak komolyabb rendellenességek. Már meglévő alumínium és lemez kerekek javítását ugyancsak vállaljuk.

Sokszor tapasztaljuk, hogy gazdasági megfontolásból inkább a régi, lefutott, az évszaknak nem megfelelő gumival járnak a járművezetők – és ez a drágább autókra is igaz -, pedig jobban előtérbe kellene helyezni a saját és autójuk biztonságát. Sokaknak munkaeszköze az autó, míg mások szintén rengeteg időt töltenek gépjárművükben, ezért mindenképpen érdemes áldozni a biztonságra.

Szerencsére, már Magyarországon is elérhetőek a nagynevű gyártó cégek termékei, ezáltal óriási a kínálat. Igyekszünk mindenki pénztárcájához és igényeihez megfelelő felnit illetve gumiabroncsot kiválasztani. E-mail-ben, illetve telefonon érdemes felkeresni bennünket, az egyeztetés után – mikori évjárat, milyen típusú a jármű, milyen méretű kerék van rajta – elküldjük az árkalkulációt és a fotókat, mely alapján kiválaszthatóak a kívánt kerekek.

Ajánlatkérés, megrendelés:

Tel.: 06-20-531-15-25

e-mail: [email protected]