Kezdőlap Események ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

Január 18-án hétfőn a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club edzőmérkőzést játszott a Szeged együttesével. Az összecsapás izgalmas, 5-5-ös döntetlennel végződött. A háromszor 20 perces edzőmeccs a hírös városiak számára indult jobban. Kiss László már az első percben szemfülesen kihasználta a vendégek hibáját, és a kapu bal alsó sarkába biccentette a labdát. Nem sokkal később 11 méterről bombázott Torbavecz, ezzel megszerezte a kecskemétiek második gólját. Lassan a szegediek is kezdtek éledezni, és tudatos játékot produkálva gyorsan ki is egyenlítettek az első 20 perc végére, 2-2.

 

A futóórának köszönhetően gyorsan peregtek a másodpercek, így érthető volt, hogy csak a 30. percen született újabb találat, a ScoreGoalnak sikerült újra átvennie a vezetést egy próbajátékos, Györe Zsolt révén, 3-2. Nem sokáig maradt ez az eredmény, perceken belül javított a vendég gárda, majd fordított is, deKovács Zsolt találatával ismét egált mutatott a kijelző, 4-4. A második etap hajrájában még Parti is megvillant, ezzel 5-4-re módosítva az eredményt.

 

Az extra „harmadban” kihozták mezőnybe a kapusukat a Tisza-partiak, ennek köszönhetően pedig újra kiegyenlítették az állást rögtön az etap elején, 5-5. Amaradék időben egyik oldalon sem született újabb gól, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

 

A Scoregoal pénteken este a Dunakeszi ellen játszik a bajnokságban, majd szombaton hazai rendezésű tornán szerepelnek a Messzi István Sportcsarnokban.

 

– 2016. január 23-án, szombaton első alkalommal rendezzük meg Kecskeméten a Hírös Futsal Tornát. A Messzi István Sportcsarnok ad helyet a rangos megmérettetésnek, melyen a házigazda ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club csapata mellett az NB1-es Veszprém, az NB2-es SZTE EHÖK SE Szeged és az ELTE BEAC Budapest együttese lép pályára. A mérkőzések időpontjáról az alább facebook-bejegyzésben olvashat bővebben:

https://www.facebook.com/events/732634033502836/