Kezdőlap Jótékonyság RÁSZORULÓ CSALÁDOKON SEGÍT A MUZSIKA TV

RÁSZORULÓ CSALÁDOKON SEGÍT A MUZSIKA TV

„Egy falat gondoskodás” címmel jótékonysági műsorral jelentkezik év végén a Muzsika TV, melyben rászoruló családoknak szeretnének segítséget nyújtani és a jótékonykodás fontosságára hívják fel a figyelmet a műsor készítői.

A Muzsika TV kezdeményezésének célja, hogy Magyarországon ételadományokat jutasson el a rászoruló családoknak. Az idei felajánlásból az adjkirály! non-profit szervezet közreműködésével és Razgyel János, valamint Bognár Árpád magánszemélyek támogatásának köszönhetően 30 család ünnepi asztalára kerül meleg étel. Rengeteg helyen nemcsak a megélhetés, de az ünnepek is további extra terheket jelentenek a családoknak.

„Reményeink szerint ezzel a műsorral kezdő lökést tudunk adni azoknak, akik szeretnének segíteni másokon. Bízom benne, hogy útmutatásunkkal, további felajánlókat tudunk magunk mellé állítani, akik adományaikkal rengeteget tudnak segíteni a bajba jutott családokon és remélem, hogy évente egyre több emberhez tudunk majd eljutni. Szívszorongató volt megtapasztalni a súlyos társadalmi kettészakadást.  Míg egy átlagos vagy jómódú családban a gyerekek tabletekről, okostelefonokról álmodoznak, addig például az egyik családban, ahol jártunk, a legnagyobb álom egy üveg mogyorókrém volt a gyerekek részéről, amit meg tudnak osztani egymással és szüleikkel” – nyilatkozta Szarvas József, az „Egy falat gondoskodás” főszervezője és műsorvezetője.

A műsor december 27-én, kedden 19 órától látható a Muzsika TV műsorán.

RTL Magyarország
Marketingkommunikációs osztály