Kezdőlap Események Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó és 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő az egyenruhások.

Baja belterületén, a Szabadság utca meghosszabbított vonalában vezető kerékpárúton a Grauaug utca irányába közlekedett 2017. május 2-án 16 óra 6 perckor egy 38 éves helyi nő. A bajai nő a Deák Ferenc utca kereszteződéséhez érve – a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a jobbról érkező Volvo típusú személygépkocsit vezető 26 éves helyi férfinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Kiskunhalason, a Tabán közben közlekedett a Deák Ferenc utca irányába Citroen Evasion típusú személygépkocsijával 2017. május 2-án 16 óra 50 perckor egy 43 éves kiskunmajsai nő. A sofőr – a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére – az útkereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a balról érkező 47 éves szanki férfi által vezetett Volkswagen Golf típusú személygépkocsinak, ami miatt összeütköztek. A baleset során a kiskunmajsai nő könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)