Kezdőlap Események Fantasztikus születésnapi nyílt-nap a Szépség Sziget Szalonban

Fantasztikus születésnapi nyílt-nap a Szépség Sziget Szalonban

Május 19-én, pénteken ünnepeli a Szépség Sziget Szalon a X. jubileumi esztendejét, amely alkalmából az ott dolgozó hölgyek rendkívüli akciókkal, ingyenes gépkipróbálási lehetőségekkel, nyereményjátékkal, illetve pezsgővel várja este 8 óráig az üzletbe betérő vásárlókat.
Ezen a napon mindenki megtalálhatta a számára legkiválóbb alakformáló-gépet, ráadásul ingyenes állapotfelmérésben és tanácsadásban is részesülhettek az érdeklődő vendégek.

Pintér Szabina, a Szalon ügyvezető-tulajdonosa elmondta, hogy rengeteg újítás ment végbe a Szépség Sziget Szalon életében az elmúlt tíz esztendő során és bízik abban, hogy továbbra is ilyen lendülettel és népszerűséggel vághatnak neki az elkövetkezendő tíz évnek.

„ Négy éve vagyok jelen a Szépségsziget életében és úgy gondolom, hogy a testkezelésre minden nőnek és férfinak szüksége van, egyre inkább beszűrődik a mindennapi életünkbe.
Erre alapozva célunk, hogy mindig a legújabb technológiákat, gépeket és szérumokat alkalmazzuk testkezeléseink, arckezeléseink során.
A X. születésnapi nyíltnapunk alkalmából szerettük volna megvendégelni régi és új vendégeinket egy kis sütivel, pezsgővel, illetve ingyenes gépkipróbálással, kozmetikai kezelésekkel, akciókkal.
Szeretném megköszönni azoknak, akik ellátogattak a mai nap folyamán az üzletbe, rendkívül pozitívan zárjuk ezt a napot.
Számos nyílt-napot szeretnénk még tartani idén, bízunk benne, hogy azok is hasonló érdeklődéssel zajlanak majd.”

Megéri ellátogatni a Szépség Sziget üzletébe, hiszen már megérkeztek a nyári kollekció legújabb darabjai. A laza nyári öltözéktől az alkalmi viseletig rendkívül széles választékkal, barátságos kiszolgálással várnak minden kedves vásárlót.