Kezdőlap Események Nem sikerült a bravúr a bajnok ellen!

Nem sikerült a bravúr a bajnok ellen!

Tegnap este a már bajnok otthonában lépett színpadra a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club csapata, és mintegy 300 ünneplő hazai szurkoló előtt majdnem sikerült meglepni a csömöri alakulatot.

Jól kezdődött az első félidő, a vendégek egy nagyon zárt alakzatból próbáltak kontrákra támaszkodva átrohanni a Rubeola védelmén. És ez az első 10. percet követően úgy nézett ki, hogy ez a taktika kifizetődő lehet, hiszen Radnóti révén, aki szépen lőtte ki a balalsó sarkot, meg is szerezte a vendég alakulat a vezetést. (0-1). A hazai gárda ébredezni kezdett és bizony többször Peltzer bravúrja kellett, hogy ne egyenlítsen ki a csömöri csapat. És ahogy lenni szokott, több kimaradt hazai gólhelyzetet követően újra villant Radnóti, aki Kovács J. gyönyörű passzából lőtt újra gólt. (0-2) Az első félidőben a „Rubinak” nem volt ellenszere a nagyszerűen játszó vendégekkel szemben.

A második félidőre egy nagyon harcos Csömör érkezett a pályára. Már az első percben betaláltak a vendégek kapujába (1-2). Ám ekkor még a kecskemétiek tudtak gyorsan válaszolni, egy megszerzett labdával Dobosi rohant végig a pályán, majd kilőtte a kapu baloldalát. (1-3) Ezt követően több olyan kétes szituáció is borzolta a vendég szurkerek haját, amiből rendre a Scorgoal jött ki rosszul. A Rubeola a 24. percben újra gólt szerzett centerjátékból (2-3), ezzel meccsben tartva a hazai alakulatot, ám egy meg nem adott szabályosnak tűnő vendég gól (Móra fejesét láthatóan a gólvonalon túl fogta meg a hazai portás), és egy vendég kapu előtti szabadrúgás, ami ugyancsak kétes szabálytalanságból ítéltetett meg, nemcsak meccsben tartotta a hazaiakat, hanem át is vették a vezetést. (4-3). Erre még a nagyot küzdő hírös városi legények Móra találatával tudtak válaszolni (4-4), ám egy újabb csömöri centergól megpecsételte a találkozó kimenetelét (5-4). A mérkőzés utolsó perceiben újabb vitás helyzet alakult ki, most a kispadok környékén. A vendégek edzője, egy megadott hazai szabálytalanságot, ám be nem húzott faultot reklamált a játékvezetőknél, amivel meg lett volna a 6 faultja a Csömörnek. A játékvezetők sárga lappal honorálták az ebből fakadó szóváltást.

Góllövők: Radnóti (2), Dobosi (1), Móra (1)

Cserenkó Szabolcs vezető edző értékelése: „Nehéz most bármit is ezzel a meccsel kapcsolatban mondani… nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, így most sem teszem azt! A fiaimnak jár a nagy gratuláció, minden külső körülmény ellenére nagyot játszotta. Egyben sajnálom is őket, hiszen többet érdemeltek volna meg ettől a meccstől. A Rubeolának ezúton is gratulálok, megérdemeltén nyerték meg csoportunkat!”