Kezdőlap Gasztro Tombol a nyár a Betti Delikátesz üzletében

Tombol a nyár a Betti Delikátesz üzletében

A nyár és a jó idő magával hozza a friss és zamatos zöldségek és gyümölcsök színes kavalkádját, amelyek nem csak jól néznek ki, de garantáltan finomak is.

Ezt a színes és ízletes nyári hangulatot kínálja a kecskeméti Betti Delikátesz, amely nem csak a már megszokott NPK Charolais érlelt marha húsaival várja vendégeit, de a polcain mostantól friss eper, karalábé, újhagyma és paprika is megtalálható.

Arról, hogy a Delikátesz üzletébe látogatók mindig a legkiválóbb minőségű, 100%- ban adalékanyag mentes zöldségeket és gyümölcsöket kapják, a Terézia kertje gondoskodik.

A reggeli rohanásban sokszor nincs időnk arra, hogy otthon készítsük el kávénkat, annak ellenére, hogy nem indulhat a nap egy jó kávé nélkül. A Betti Delikáteszben ezért kaphatók kézműves kávék narancs-, karamell-, rum- és mogyoróízesítésben, amelyeket akár elvitelre is kérhetnek a vásárlók, így út közben is elkísérheti a vásárlókat az igazi kézműves kávé hangulata.
Mindazok, akik szeretik a reggeli frissítőjüket nyugodtan, ülve elfogyasztani, azok beülhetnek a Betti Delikátesz üzletébe vagy az újonnan kialakított teraszra és kiélvezhetik a kávézás és a jó idő perceit.

A Betti Delikátesz csapata a május 27- én izgalmas rendezvényen vesz részt, amelyről bővebben olvashatnak az alábbi linken: https://alfoldiregiomagazin.hu/2017/05/a-kultura-talalva/

Bátran ajánljuk a Betti Delikátesz folyamatosan megújuló kínálatait, mindazoknak, akik a kiváló minőségű ízek szerelmesei!

Betti Delikátesz
6000 Kecskemét,
Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28